Megana Mārkla pārsteidz ar cēlu rīcību

© Reuters/SCANPIX/LETA

Svētdien, 11.septembrī, Velsas princis Viljams kopā ar sievu Ketrīnu un Saseksas hercogs Harijs kopā ar sievu Meganu Mārklu tikās ar sanākušajiem pie Vindzoras pils. Tikšanās laikā sanākušos īpaši pārsteigusi Meganas Mārklas rīcība.

Kopš brīža, kad mūžībā devās karaliene Elizabete II, pie Vindzoras pils, Balmorā un citviet pulcējas ļaudis, kas ar ziediem atvadās no mūžībā aizgājušās karalienes. Vakar ar sanākušajiem tikās arī abi karalienes mazdēli kopā ar sievām.

Ar īpaši cēlu rīcību tikšanās laikā izcēlusies prinča Harija sieva Megana Mārkla, kura pēc sarunas ar dažiem atnākušajiem tiem apsolījusi, ka pie pils vārtiem novietos to atnestos ziedus, vēsta "The Mirror".

Jau vēstīts, ka pēdējo divu gadu laikā brāļu Viljama un Harija attiecības bijušas ļoti vēsas. To ietekmējis gan Saseksas hercogu lēmums atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas, gan Meganas Mārklas skaļie paziņojumi dažādās preses intervijās.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.