"Totālākais bērnudārzs!" Eilands skarbi kritizē politiķus Latvijā

© Ģirts Ozoliņš/ F64 Photo Agency

Mūziķis Ralfs Eilands mikroblogošanas vietnē twitter publicējis viedokli, kurā pirms 14.Saeimas vēlēšanām nav kautrējies paust publiski kritiku par politiķu rīcību.

Aizvadītās nedēļas izskaņā mākslinieks mikroblogošanas vietnē twitter publicējis komentāru, kurā retoriski vaicā, kam vajadzīga komedīja, ja ir dažādu partiju kašķēšanās twitterī. "Tas, ka viņi vēl nenogurstoši “laiko” savu biedru tvītus jebkurā kasienā, ir totālākais bērnudārzs. Tagad pavērojam no malas un saprotam, ka šie fujaki vada mūsu valsti," ierakstā norādījis mūziķis.

"Es varbūt esmu vecmodīgs, bet man šķiet trakoti amizanti, ka vairāki valstiski svarīgi lēmumi tiek pieņemti, jo kāds par to ierakstīja tviterī. Ko? Kāds sakars? Šī ir komentāru sadaļa un nekas vairāk," viedoklī pauž R.Eilands.

"Manuprāt, daudziem politiķiem un viņu padomniekiem tviteris ir teju vienīgā vieta, kur viņi dzird viedokli ārpus sava burbuļa, bez starpniecības. Tā rezultātā dažreiz valstiski svarīgi lēmumi tiešām arī tiek pieņemti dēļ tvitera ietekmes. Tas nav ideāli, bet dažreiz tas ir labi," atbildot uz R.Eilands komentāru, norādījusi kāda cita twitter lietotāja.

Jau vēstīts, ka 1.oktobrī Latvijā notiks 14.Saeimas vēlēšanas, kurām reģistrēti 19 kandidātu saraksti.

Uz 100 deputātu vietām vēlēšanās kandidē 1829 kandidāti.

Svarīgākais