TV24 raidījumā "Preses klubs" režisors Andrejs Ēķis pastāsta, kā mainījušies viņa pārtikas iegādes paradumi pēdējo divu gadu laikā.
Producents un režisors Andrejs Ēķis raidījumā "Preses klubs" atklāj
"Man ir mājās nopirkti 100 kilogrami gaļas konservi," saka Ēķis.
Ēķis norāda uz to, ka katru dienu klausās, kas notiek Ukrainā un pārdzīvo.
"Es ļoti gribētu, lai Krieviju atzīst par teroristisku valsti. [..] Mēs dzīvojam blakus tik jocīgam veidojumam, kur viens cilvēks ir paņēmis gūstā visu pasauli," apgalvo režisors.
Ēķis atklāj, ka sākoties Ukrainas karam esot domājis par to, uz kurieni būtu vērts braukt prom, ja karš sāktos arī Latvijā.
"Tad es sapratu, kur tad es braukšu, vismaz konservus jānopērk, kaut kāda proaktīva darbība, ja nu gadījuma kas. [..] Varat smieties par mani. Sapratu, ka kaut kas ir jāzidara, vismaz zivju konservus jānopērk kādus 100 kilogramus. [..]" savu izvēli skaidro Ēķis.