Princis Harijs un Megana Mārkla noraizējušies par savu drošību

© EPA/Scanpix/Leta

Kā ziņo medijs "Daily Star", princis Harijs un Megana vairākkārt ziņojuši policijai, ka kāds centies ielausties viņu 15 miljonus ASV dolāru vērtajā īpašumā Kalifornijā.

Divu nedēļu laikā karaļnama pāris divas reizes ir ziņojuši par iebrucējiem.

Abas reizes policijai ziņots par to, ka kāds cenšas ielausties dārgajā īpašumā.

Kā ziņo policija, tad pēdējo 14 mēnešu laikā no šī īpašuma, Meganas un Harija savrupnama, ir saņēmuši aptuveni sešus zvanus par to, ka kāds cenšas apdraudēt mājas iemītnieku un darbinieku drošību.

Pēdējie divi zvani policijai par ielaušanās mēģinājumu veikti vien ar 12 dienu atstarpi.

Pirmā ielaušanās notika pārim ļoti nozīmīgā datumā, viņu kāzu gadadienā, 19. maijā. Neilgi pēc tam policija saņēma jaunu zvanu par to, ka kāds cenšas ielauzties savrupnamā, tas notika 31. maijā. Šajā dienā pāris devās no ASV uz Apvienoto Karalisti, lai piedalītos karalienes Elizabetes II platīna jubilejas svinībās.

Šī nav pirmā reize, kad princis Harijs un Megana piedzīvo svešinieku uzbrukumus savās mājās. 2020. gada Ziemassvētku vakarā drošības darbinieki pieķēra kādu vīrieti, kurš bija iekļuvis viņu īpašumā. Viņš tika izraidīts ārā no īpašuma un viņam tika stingri piekodināts tur vairs nekad neatgriezties.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.