Atklāj, kuros pasākumos bijis īstais Putins, kuros - dubultnieks

© SCANPIX

Pasaules medijos periodiski parādās informācija, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins publiskos pasākumos tiek aizstāts ar dubultniekiem. Psiholoģijas doktors Dmitrijs Popovs uzskata, ka Putinam ir vēl pieci kloni. Taču pēdējos gados tikai divi ir pieņemti strādāt par Putina aizvietotāju, vēsta fakty.ua.

Pēc psihologa teiktā, viņš jau ilgu laiku pētījis Krievijas diktatora uzvedību un veicis veselu pētījumu, kura laikā izmērījis attālumus starp dažādām galvaskausa daļām un konstatējis, ka bez Putina ir vēl divi viņam ļoti līdzīgi “Krievijas prezidenti”.

“Es paņēmu lineālu un video izmērīju attālumu no zoda līdz deguna, no deguna līdz vaiga kaula galam, attālumu starp mutes kaktiņiem, attāluma starp deniņiem utt. Protams, tika ņemts vērā arī tas, cik tālu atrodas kamera, cik kustīgs ir cilvēks ,” skaidroja Popovs.

Pēc Popova teiktā, īstais Putins 2022.gada 21.februārī vadīja Drošības padomes sēdi, kurā tika atzīta tā sauktās "DNR" un "LNR" neatkarība. Īstais Putins par Mariupoli runāja ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu un Krievijas aizsardzības ministru Sergeju Šoigu. Popovs arī atgādināja, ka īstā Putina labā ķermeņa puse (roka un kāja) nedarbojas labi. Tas bija redzams sarunā ar Shoigu Mariupolē.

Savukārt parādē 9. maijā un ekonomikas forumā Sanktpēterburgā 2022. gada jūnijā bijis dubultnieks.

"Trešais Putins" dažas dienas pirms ekonomikas foruma pasniedza balvas režisoram Ņikitam Mihalkovam un simfoniskā orķestra mākslinieciskajam vadītājam Jurijam Bašmetam, kā arī devās uz Irānu.

Portāls atādina, arī Ukrainas Izlūkošanas Galvenās direkcijas vadītājs Kirils Budanovs teicis, ka Putina vietā uz Irānu lidojis viņa dubultnieks.

Slavenības

Elīna Gluzunova šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka dzīvesbiedrs Artjoms sācis uzvesties nepieņemami - piemēram, pēdējo reizi esot bijis strīds par to, ka viņa bija sapucējusies, lai kopā ar draudzeni dotos uz koncertu. Artjomam viņas izvēlētais apģērbs galīgi neesot paticis.