Baidena apgalvojums par vēzi šokē soctīklu lietotājus

© Scanpicx

Trešdien publicētais video, kurā prezidents Baidens, savā runā it kā apgalvo, ka viņam ir vēzis, izraisīja satraukumu mikroblogošanas vietnē "Twitter", raksta portāls "FoxNews".

Baidens apmeklēja bijušo ogļu spēkstaciju Somersetā, Masačūsetsā, lai apspriestu jaunus pasākumus cīņai pret klimata pārmaiņām.

Apspriežot naftas pārstrādes rūpnīcu radīto kaitējumu, Baidens atsaucās uz savu bērnības māju Delavērā un sacīja, ka viņam un daudziem citiem cilvēkiem, ar kuriem viņš uzauga, tagad ir vēzis.

Lai gan daudzus lietotājus pārsteidza šis paziņojums, daži žurnālisti, tostarp "The Washington Post" žurnālists Glens Keslers un Sems Steins no "Politico", apgalvoja, ka Baidens atsaucās uz savu pieredzi ar ādas vēzi, kas nav bijis saistīts ar melanomu.

"Fox News" Žaki Heinrihs vēlāk ziņoja, ka Baltā nama amatpersona apstiprināja, ka Baidens atsaucās uz savu agrāko ādas vēža ārstēšanu un tikai kļūdaini izmantojis tagadnes formu.

Slavenības

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Katy Tindemark tiekas ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā. Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņas dzimtā, jo īpaši meitai, nedraud tikpat traģisks liktenis.