Aktieris Mikijs Rurks izplūst asarās, stāstot par Putinu

© Ekrānuzņēmums / Raidījums

Aktieris Mikijs Rurks uzskatīja Putinu par “empātisku” pēc tikšanās 2014. gadā, intervijā raidījumā "Pīrss Morgans bez cenzūras", raksta portāls "Fox News".

"Oskara" ieguvējs aktieris Mikijs Rurks izplūda asarās, atceroties personīgo mijiedarbību ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un brīdi, kad viņam bija grūti cīnīties ar atziņu, ka vīrietis, kuru viņš kādreiz uzskatīja par " empātisku" ir atbildīgs par Ukrainā pastrādātajām zvērībām.

Rurks atcerējās, ka 2014. gada vizītes laikā Krievijā kopā ar citiem ASV šovbiznesa pārstāvjiem, aktieris redzējis Putinu no citas puses, kad viņš pievienojās viņam ceļojumā uz Sanktpēterburgu, lai apmeklētu ar neārstējamu vēzi slimojošu bērnu māju.

Ekrānuzņēmums / Raidījums

Doma, ka viens un tas pats cilvēks ir atbildīgs par traģēdijām un Ukrainā zaudētajām dzīvībām, "iznesa manu prātu", sacīja Rurks, piebilstot, ka vēlas, lai "[Putina] galvā vai sirdī iezvanītu mazs zvaniņš un viņš pamostos un vienkārši izbeigtu visu šo..."

Rurks izplūda asarās, kad stāstījis, ka redzējis īpaši satraucošu fotogrāfiju, kurā redzams vecāka gadagājuma vīrietis, kurš karā bija zaudējis piecus ģimenes locekļus un palicis tikai ar savu kaķēnu.

"Vīrieša tēls mani satrieca visvairāk," viņš teica. "Es redzēju šo veco vīru un mazu pelēku kaķēnu, vecais vīrs izdzīvoja, kad viņa māja tika bombardēta," sacīja Rurks. "Viņš zaudēja piecus ģimenes locekļus, un vienīgais, kas viņam bija, man ir grūti par to runāt, vienīgais, kas viņam bija, bija šis mazais pelēkais kaķēns."

Uzrunājot Putinu, Rurks atkal cīnījās ar asarām, lūdzot viņu izbeigt Ukrainas karu.

"Tu nedzīvosi mūžīgi. Paskatieties uz Pēteri Lielo, Napoleonu, kas notika ar viņiem, mēģinot iegūt arvien vairāk," viņš teica. "Jums ir sava vara un nauda. Vienkārši dzīvojiet savu dzīvi un ļaujiet šiem cilvēkiem Ukrainā būt neatkarīgiem demokrātiskajā sabiedrībā, kurā viņi vēlas dzīvot, un vienkārši apstājieties šodien. Ne rīt. vienkārši apstājieties tūlīt."

Svarīgākais