Princis Viljams pikts par Meganas Mārklas rīcību

© SCANPIX/ Dutch Press Photo/Cover Images

Kopš princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla atteikušies no karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas un plaši iztirzājuši līdz šim nezināmas lietas par britu karaliskās ģimenes dzīvi un ikdienu karaļnamā, britu prese ne reizi vien pēc šiem notikumiem vēstījusi par saspringto gaisotni, kāda nu valda Kembridžas un Saseksas hercogu starpā. Jaunākā informācija liecina, ka arī pēdējo nedēļu laikā prinča Harija sieva pamanījusi sadusmot vīra vecāko brāli.

Kā norāda ārvalstu mediji, tad princis Viljams ir neapmierināts, ka viņa brāļa sieva Megana Mārkla pat pēc atteikšanās no karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas uzskata, ka viņai ir tiesības izmantot karaliskos titulus.

Megana Mārkla nesen sniegusi interviju prestižajam izdevumam "Vogue Magazine". Sākotnēji publikācijā dāma nosaukts vienkārši par Meganu Mārklu, taču vēlāk pieprasījusi, lai tiek dēvēta par Saseksas hercogieni. Ierakstu, kuru medijs publicējis arī sociālajā tīklā instagram, pārpublicēts arī Saseksas hercogu oficiālajā mājaslapā.

Vārdā nenosaukts avots apgalvojis, ka princis Viljams uzskata, ka šī titula lietošana nav pieņemama, jo tādā veidā Megana Mārkla joprojām tiek asociēta ar visu karalisko ģimeni.

Slavenības

Eiroparlamenta deputāte Sandra Kalniete atklāj, ka laikā, kad viņas vīram Ansim Reinhardam bija pēdējā slimības stadija, viņa rakstīja grāmatu, vēstīts Laumas Lapsas materiālā "Rakstot remdēju sāpes" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais