"Es visu sabojāju"; atklātībā nākuši slaveno Kardašjanu meli

© AFP/Scanpix/Leta

Realitātes šovu zvaigzne Hloja Kardašjana pirms kāda laika pārliecinājās, ka "meliem īsas kājas". Atklātībā nonāca kas tāds, ko ne slavenā Kima Kardašjana, ne Hloja nevēlējās, ziņo "Daily Mail".

37 gadus vecā Hloja raidījumā "Not Skinny But Not Fat" atklāja, ka reiz nejauši izpļāpājusies, kā rezultātā atklātībā nonāca rūpīgi glabāt meli jeb krāpšana.

Nav nekāds noslēpums, ka slavenā Kardašjanu ģimene bieži vien izmanto fotogrāfiju apstrādāšanas programmas, lai uzlabotu savu izskatu.

Nereti fani slavenās dāmas pieķer izmantojot "fotošopu". Tomēr šoreiz meli bija daudz lielāki par uzlabotu figūru.

Hlojas nejaušā izpļāpāšanās atklāja ko pavisam pārsteidzošu.

Pirms kāda laika sociālajā medijā "Instagram" Kima Kardašjana ievietoja fotogrāfiju ar savu meitu un Hlojas atvasi. Kima paziņoja, ka viņas atrodas Disnejlendā.

Bet kā bija patiesībā? Izrādās, ka Kima Disnejlendā bija nevis kopā ar Hloju un viņas meitu, bet gan ar pusmāsu Kailiju un viņas atvasi. Kailija nevēlējās, lai Kima "Instagram" ievieto fotogrāfiju, kurā ir redzama viņas meita. Tomēr Kima ļoti vēlējās ievietot jaunu bildi "Instagram" un uz Kailijas meitas ķermeņa "uzlika" Hlojas atvases seju.

Hloja skaidroja, ka šāda viltus Disnejlendas apmeklēšana tika inscinēta, jo Kima ļoti vēlējās sociālajos medijos ievietot jaunu fotogrāfiju.

"Es visu sabojāju. Es aizmirsu, ka mēs par to melojām," skaidroja Hloja. Viņa aizmirsa šādu izgājienu un tas atspēlējās, fani saprata, ka viņi ir apmānīti. Pēc kāda laika Hloja sociālajos medijos paziņoja, ka viņa ir piepildījusi meitas sapni un aizvedusi viņu pirmo reizi uz Disnejlendu, kas pieradīja to, ka iepriekš publiskotā fotogrāfija ir krāpšana.

Jau vēstījām, ka slavenās māsas Kardašjanas nereti mēdz piedzīvot dažādus misēkļus ar fotošopu. Pirms kāda laika realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana krita fanu nežēlastībā par nemākulīgu bilžu apstrādi, līdzīgi izgāja arī viņas māsai Hlojai.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.