"Nomirs vai kļūs par dārzeni”; ukraiņu numerologi skaitļo, kas Putinu sagaida augustā

© SCANPIX

Numerologs Vladislavs Gricajs ir pārliecināts, ka ar vēzi slimais Kremļa diktators Vladimirs Putins augustu nepārdzīvos, vēsta fakty.ua.

Pēc V. Gricaja teiktā, Putina kārtējā gada skaitļa kodā ir divas nulles, kas norāda uz lielu nāves iespējamību. Turklāt diktatora personiskais skaitlis sasaucas ar viņa īsto dzimšanas datumu - kā zināms, Putins apzināti mainīja oficiālo dzimšanas datumu. Dokumentos ir norādīts, ka viņš ir dzimis 1952. gada 10. julijā, bet patiesībā - 2 gadus agrāk.

"Skatoties uz viņa oficiālo dzimšanas datumu, mēs iegūstam divus 7, un šis skaitlis nes veiksmi - tā ir karavīra enerģija, spēka enerģija.

Bet viņa īstajam dzimšanas datumam tāda spēka nav - šajā dienā dzimušajam nav nekādas ietekmes uz citiem. Tajā nav stabilitātes,

skaidroja Vladislavs Gritsajs.

Iepriekš Gricajs teica, ka Putinam šogad ir 3 kritiskie mēneši: marts, maijs un augusts. Un, ja maijā runāja par operāciju, tad augustā pastāv liela varbūtība, ka Krievijas prezidents nomirs, nonāks komā, vai paliks par “dārzenis”. Un jūnijā, pēc Gricaja kolēģa Vlada Rosa domām, Putinam būs grūti - viņam būs jāsamierinās ar daudzu cerību sabrukumu Ukrainā .

Slavenības

Elīna Gluzunova šovā "Slavenības. Bez filtra" atklāj, ka dzīvesbiedrs Artjoms sācis uzvesties nepieņemami - piemēram, pēdējo reizi esot bijis strīds par to, ka viņa bija sapucējusies, lai kopā ar draudzeni dotos uz koncertu. Artjomam viņas izvēlētais apģērbs galīgi neesot paticis.