Krievijā aicina aizmirst par Allu Pugačovu

© Reuters/Scanpix/LETA

Tā dēvētās "krievu pasaules" piekritējs Anatolijs Vasermans sniedza interviju, kurā mudināja visus aizmirst par Allu Pugačovu. Viņaprāt, tas viņai būs spēcīgākais trieciens.

Atbalstot prezidenta Valdimira Putina rīcību Ukrainā, tautieši nevar piedot Pugačovai, ka šajā grūtajā laikā viņa pameta Krieviju un apmetās uz dzīvi Izraēlā. Apmēram tādā pašā garā izteicās pazīstamais intelektuālis un Krievijas Federācijas Valsts domes deputāts Anatolijs Vasermans, kurš uzskata, ka Pugačovu vienkārši jāaizmirst.

“Tīri tehniski Pugačovai nevar liegt ieceļošanu, jo viņa ir Krievijas Federācijas pilsone. Bet es neredzu vajadzību pēc kaut kādas sabiedrības reakcijas. Gluži pretēji, ja mēs viņai vienkārši nepievērsīsim uzmanību, tas, manuprāt, būs spēcīgākais trieciens viņai, viņas lepnumam," sacīja Vasermans.

Turklāt, pēc politiķa domām, dziedātāja pieļāvusi lielu kļūdu, pametot Krieviju. "Turklāt es uzskatu, ka visi šie pašpasludinātie elki, izklīduši uz citām valstīm, ir zaudējuši savu galveno kapitālu - skatītāju paaudžu mīlestību. Manuprāt, vislabākā reakcija uz to visu ir tāda, ka tad, kad viņi beidzot atgriezīsies, viņu koncertiem tiks pievērsta tikpat maza uzmanība kā viņu publikācijām. Sāpīgākais trieciens šādiem cilvēkiem ir sitiens viņu maciņā,” piebilda Anatolijs Vasermans.

Svarīgākais