Pēc mača bokseris Zutis metas skatītājos; kas notika?

© Ģirts Ozoliņš/F64

Latvijā dzīvojošais brazīlietis Felipe Gabriels devies uz drauga Kristapa Zuša boksa maču, pēc kura noticis kas negaidīts, redzams kanāla STV pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra".

Vērojot no VIP vietām K. Zuša boksa maču, F. Gabriels piedzīvo adrenalīna pilnus mirkļus- ne tikai jūtot līdzi draugam ringā, bet arī pēc spēles, kad bokseris pēkšņi metas pārmācīt kādu skatītāju.

Kā stāsta Felipe, kurš bija notikušā aculiecinieks, pēkšņi skatītāju rindās sācies konflikts, kuru mēģināja novērst arī bijušais baksetbolists un bokseris Kaspars Kambala. Tad K. Zutis pēkšņi pameta ringu un metās skatītājos, bet viņu apturēja.

"Kaut kāds bardaks tur notika," saka Felipe.

Pēc mača K. Zutis devies ārā no arēnas, lai atrastu cilvēku, kas izraisīja konfliktu skatītāju rindās.

"Tas bija rēcīgi. Zutis ir foršs, man tā patīk," pēc piedzīvotā saka Felipe. "Es tā gaidīju, ka Zutis atradīs to džeku, ko viņš meklē."

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais