Raimonds Pauls par Galkinu: Lai brauc uz Latviju

© Matīss Arājs/F64

Maestro Raimonds Pauls intervijā Krievijas žurnālistiem komentēja skandālu ap Krievijas šovbiznesa zvaigznēm Maksimu Galkinu un Allu Pugačovu, raksta StarHit.ru.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainas teritorijā Maksims Galkins kopā ar Allu Pugačovu un bērniem devās uz Izraēlu. Klīst runas, ka viņš tuvākajā laikā neatgriezīsies Krievijā. Turklāt savā videovēstījumā mākslinieks atzinis, ka zaudējis darbu (TV šovā un reklāmas līgumus. Viņa koncerti Krievijas Federācijā atcelti, un tāpēc viņš nolēma gan atpūsties, gan strādāt - uzstāties ar koncertprogrammu Izraēlā.

Kā vēsta portāls StarHit.ru, Raimonds Pauls bijis pārsteigts par šādu Maksima Galkina uzvedību.

"Lai brauc uz Latviju... ja gribēs. Bet pagaidīsim, kamēr viss nomierināsies. Negaidīju, ka viss notiks tā - Maksims parasti ļoti prasmīgi izvairījās no asiem stūriem," izdevums citē komponistu.

Slavenības

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Katy Tindemark tiekas ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā. Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņas dzimtā, jo īpaši meitai, nedraud tikpat traģisks liktenis.