Bijušais ASV prezidents runā sajauc Ukrainu ar Irāku

© Ekrānuzņēmums

Bijušais ASV prezidents Džordžs Bušs uzrunā asi kritizēja Krieviju. Viņš arī nosodīja "brutālo iebrukumu" - Irākā. Viņš aizbildinajās ar savu vecumu šajā pārteikšanās reizē, ziņo portāls "Spiegel".

Domājot par Džordža Buša prezidentūru, iespējams, nāk prātā Irākas karš. Šķiet, ka pat pats republikāņu politiķis pēc gandrīz 20 gadiem nespēj atlaist šo tēmu. Vismaz par to liecina mēles paslīdēšana runā.

Bušs, kurš bija ASV prezidents no 2001. līdz 2009. gadam, uzstājoties Teksasas pilsētā Dalasā, asi kritizēja Krievijas politiku. "Krievijas vēlēšanas ir viltotas. Politiskie pretinieki tiek ieslodzīti vai kā citādi izslēgti no vēlēšanu procesa,” viņš sacīja. "Rezultāts ir kontroles un līdzsvara trūkums Krievijā un viena cilvēka lēmums uzsākt pilnīgi nepamatotu un brutālu iebrukumu Irākā ," sacīja Bušs.

Bušs pakratīja galvu un izlaboja: "Es domāju Ukrainu ." 75 gadus vecais vīrietis jokojot atsaucās uz savu vecumu. Viņa auditorija atbildēja ar smiekliem.

Sociālajos tīklos plaši izplatīts video ar Buša pārteikšanos. Savā runā bijušais prezidents salīdzināja Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski ar Vinstonu Čērčilu.

Slavenības

Elīna Gluzunova un viņas bērnu tēvs un dzīvesbiedrs Artjoms nonākuši pamatīgā attiecību krīzē, par ko teju vai katrā "Slavenības. Bez filtra" sērijā pārliecinās arī TV skatītāji. Tomēr nu Elīna sarunā ar draudzeni saka, ka, iespējams, ka viņi pat varētu beidzot apprecēties.