Skandāls: Netflix vēlas lauzt līgumu ar princi Hariju

© AP/Scanpix/LETA

Princis Harijs un Megana Mārkla pirms diviem gadiem parakstīja vairāku miljonu dolāru līgumu ar Netflix. Saseksas hercoga un hercogienes uzņēmumam Archewell Productions bija jāveido dokumentālās filmas, spēlfilmas un seriāli, kā arī izklaides šovi un bērnu programmas. Tomēr joprojām skatītājiem nav piedāvāts neviens projekts. Kā pauda avoti medijam The Sun, Netflix vadības uzticamība Elizabetes II mazdēlam ir nopietni iedragāta.

Fakts ir tāds, ka aprīlī princis Harijs un Megana Mārkla apciemoja Elizabeti II un princi Čārlzu ceļā uz Hāgu, kur notika Invictus Games sporta sacensības.

Daudzi fani un karaliskie eksperti bija pārliecināti, ka Saseksas ģimene Apvienotajā Karalistē ieradās personīga labuma gūšanas nolūkā.

Tomēr Harijs noliedza šos apgalvojumus, sniedzot ekskluzīvu informāciju Netflix konkurentiem par tikšanos ar Elizabeti II detaļām. “Mēs iedzērām tēju ar karalieni. Bija lieliski viņu satikt. Ir pārsteidzoši viņu atkal redzēt. Viņa ir lieliskā formā, un viņas humora izjūta vienmēr ir līmenī, ” NBC sacīja Saseksas hercogs.

Netflix vadībai tuvi avoti atzina, ka priekšnieki bija dusmās pēc tam, kad izdzirdēja Harija stāstu par tikšanos ar vecmāmiņu. “Viņi vēlētos dzirdēt šādas detaļas savā dokumentālajā projektā. Bija īstas dusmas, kad šīs atklāsmes tika izteiktas konkurentiem."

Slavenības

Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).