Piedzēries Krievijas aktieris Tallinā aicina šaut uz Putinu

© Ekrānšāviņš no Instagram

Attiecīgais aicinājums tika izteikts īsā video, ko skandalozais Krievijas aktieris Aleksejs Paņins publicēja savā Instagram profilā. Ir vērts piebilst, ka Paņins aktīvi atbalsta Ukrainu un nosoda savas valsts politisko eliti, raksta Limon.

Pamostoties Tallinā, video autors uzreiz vērsās pie ukraiņiem, kuri ir pārsteigti par Paņina tautiešu vienaldzīgo attieksmo un Putina režīma kluso atbalstīšanu.

Viņš uzsvēra, ka nevajadzētu sagaidīt, ka šādas slavenības pēkšņi mainīsies, nožēlos grēkus vai paudīs proukrainisku nostāju, kamēr Krieviju pārvalda vājprātīgs tirāns. Pēc Paņina domām, viņi ir pārāk noraizējušies par to, ka okupētājvalstī var zaudēt visus dzīves priekus.

"Es izlasīju ziņas. Tur par Regīnu Todorenko un citiem. Un visi brīnās, kāpēc viņi klusē. Draugi, viņi klusēs, kamēr Putins netiks pielikts pie sienas. Šie cilvēki ir tik noraizējušies par savu dupsi, ka, kamēr Putins netiks nošauts un tas viss nemainīsies, viņi klusēs,” teikts video.

Krievu aktieris arī deva mājienus, ka Ukrainas pamatiedzīvotāji, kuri tagad dzīvo Krievijā un klusē par savu tautiešu genocīdu, pēc kara beigām vienkārši vēlas saglabāt siltu vietiņu abās valstīs.

Slavenības

Tā kā sabiedrībā viesmīļu piesaiste nav populāra, ministri paši tērēs savu laiku ceļā pēc kafijas valdības sēdes laikā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).