Medijos atklāj detaļas par Putina un Kabajevas attiecībām

© Reuters/Scanpix/LETA

Pirmo reizi Krievijas prezidenta Vladimira Putina un vingrotājas Alīnas Kabajevas attiecības tika apspriestas 2008. gadā. Visi Krievijas plašsaziņas līdzekļi, kas veica izmeklēšanu, drīzumā tika slēgti.

Tika ziņots, ka 2009.gadā bijusī vingrotāja Putinam laida pasaulē dēlu.

Jaunas diskusijas par Putina un Kabajevas slepenajām attiecībām uzvirmoja 2014. gadā, kad viņš oficiāli paziņoja, ka jau sen šķīries no sievas Ludmilas Putinas, ar kuru nodzīvojis laulībā 30 gadus. Mediji rakstīja, ka Alīna un prezidents pat apprecējušies.

Jaunas baumas par Kabajevas grūtniecību parādījās 2015. gadā pēc viņas uzstāšanās vingrošanas festivālā, ko viņa organizē. Šim notikumam Kabajeva izvēlējās pārāk brīvu sarkanu kleitu, kas sabiedrībā izraisīja daudz runu. Daudzi plašsaziņas līdzekļi, tostarp Rietumu, bija izteikuši pieņēmumu, ka šādā veidā bijusī vingrotāja cenšas slēpt vai nu pašreizējo, vai neseno grūtniecību.

Tie, kas cieši seko līdzi notikumiem Putina un Kabajevas dzīvē, atcerējās, ka 2015. gada martā Krievijas prezidents pazuda no redzesloka uz veselu nedēļu, un tajā pašā brīdī Šveices laikraksts ziņoja, ka Kabajevai piedzimis dēls. "Putina mīļākajai", mediji rakstīja, slimnīcā bija rezervētas divas palātas: viena viņai, otrā - miesassargiem, un tieši tur viesojies pazudušais Putins. Tad piedzima vēl viens dēls.

Stāsts aktualitāti atguva 2019. gadā - toreiz mediji ziņoja, ka sportiste atkal kļuvusi par māti - 7. maijā Alīnai Šveicē piedzima dvīņi. Runāja, ka Kabaeva dzemdēja dvīņu meitenes.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.