Krievijas TV dīva šokē ar izteikumiem, kāpēc viņas valstī ir problēmas

© Ekrānšāviņš no Instagram

Krievijas TV ziņu raidījuma "Vremja" vadītāja Jekaterina Andrejeva intervijā sacīja, ka Krievijas attīstību kavē "nepareizas enerģijas svārstības" un joprojām neapbedītais Vladimirs Ļeņins.

Blogeres Nadeždas Streļecas YouTube kanālā publicēta intervija ar Jekaterinu Andrejevu, kurā viņa dalījās skaistuma noslēpumos, stāstīja par darbu televīzijā un izteica viedokli par visu Krievijas problēmu cēloņiem.

Žurnāliste stāstīja, ka viena no galvenajām valsts katastrofām, izrādās, bija pāreja no Jūlija uz Gregora kalendāru pēc 1917. gada revolūcijas.

Tad, pēc Andrejevas teiktā, cilvēki zaudēja savus īstos dzimšanas datumus: "Ja mēs runājam par notikumiem, kas lielā mērā ietekmēja Krievijas attīstību, tad tā bija 1917. gada revolūcija. Es domāju, ka tā bija katastrofa valstij, īpaši kalendāra maiņa, jo liels skaits cilvēku zaudēja savus patiesos dzimšanas datumus."

Pēc televīzijas raidījumu vadītājas domām, kalendāra maiņa izraisījusi "nepareizas enerģijas svārstības", kas kavē normālu Krievijas attīstību. "

Tas izraisīja ļoti nepareizas enerģijas svārstības kosmosā, kas joprojāmk kavē valsts attīstību. Arī tas, ka pie mums Jaunais gads un Ziemassvētki ir viens pēc otra, ir nepareizi," piebilda raidījuma vadītāja.

Jekaterina Andrejeva minēja vēl vienu valsts problēmu - Vladimira Ļeņina neapbedīto līķi, kas joprojām atrodas mauzolejā. "Un tas, ka Ļeņins līdz šim nav ticis apglabāts, ir briesmīgi."

Tagad interneta komentētāji jokojot piedāvā citus iemeslus, kas kavē Krievijas attīstību. Kāds lietotājs nolēma, ka tie ir pečeņegi, kurus savā runā pieminēja Krievijas prezidents Vladimirs Putins, salīdzinot koronavīrusu ar nelaimēm, kas notika ar viduslaiku Krieviju. Citi deva mājienus par Jekaterinas Andrejevas tuvredzību - komentētāji ieteica televīzijas raidījumu vadītājai paplašināt redzesloku un beigt idealizēt realitāti, raksta medialeaks.ru.