Zatlers atklāti stāsta par vēzi un paralīzi

© Oksana Džadana/F64

Eksprezidents Valdis Zatlers LTV raidījumā “Dzīvei nav melnraksta” stāsta bērnību, par nokļūšanu medicīnā, politikā un dzīvi, kurā nedrīkst padoties.

Uzsverot, ka viņa veselības problēmas ir tikai viņa problēmas, Zatlers atklāj, ka savā dzīvē ir slimojis ļoti maz, bet vienmēr smagi.

"Ja jums "iesit" divas slimības vienlaicīgi - vēzis un paralīze, tad ne viena, ne otra nav patīkama. Viena tev draud ar nāvi, otra ar ratiņkrēslu. Viss tas kļūst par realitāti. Vai ir viegli? Nezinu. Es tiešām nezinu, bet ir šī fatālā pieeja - man ir jātiek tam cauri. Jāmeklē kļūdas, kādas es esmu izdarījis savā dzīvē, savos vērtējumos par dzīvi, un jāiet uz priekšu. Tā jau es veiksmīgi 10 gadus funkcionēju, esmu apmierināts ar dzīvi. Nedrīkst padoties," raidījumā izteicās Zatlers.

Jāpiebilst, ka 2012.gadā kļuva zināms, ka Valdis Zatlers cīnās ar prostatas vēzi.

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais