Iespaidīgi! Šefpavārs atklāj, ko pasaules lielākās zvaigznes ēda "Oskaros"

© AFP/Scanpix/Leta

28. martā norisinājās "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija. Šefpavārs Volfgangs Pucka, kurš jau gandrīz 30 gadus gatavo zvaigznēm maltītes šajā pasākumā, atklāj ar ko mielojušās slavenības, raksta "The Sun".

Volfgangs jau 28 gadus piedalās šajā grandiozajā pasākumā.

""Oskara" balvu pasniegšanas ceremonija ir pasākums, kurā satiekas ēdiens, mode, kultūra, kino un mūzika," saka šefpavārs.

Viņš min, ka, lai iepriecinātu zvaigžņu garšu kārpiņas, nepieciešama rūpīga gatavošanās.

Šogad "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijā šefpavārs strādāja ar 117 lielu cilvēku komandu.

Lai iepriecinātu slavenības, ēdienu gatavošanā pavāri izmantoja 1080 olas, 137 kilogramus kūpināta laša, 100 omārus, 7 kilogramus kaviāra, 30 kilogramus īpašās "Miyazaki Wagyu" liellopu gaļas un vēl daudz citu produktu.

Saldummīļi balvu pasniegšanas ceremonijā varēja mieloties ar 3000 šokolādes "Oskariem". Šefpavārs min, ka pasākumā tika pasniegtas arī īpašas šokolādes kofektes, kuras pavāri sāka gatavot veselu nedēļu pirms pasākuma.

Slavenībām tika pasniegtas arī dažādas aukstās un krastās kanapē uzkodas, picas, sāļie eklēri un izsmalcināti saldie ēdieni.

Slavenības

Operdziedātājas Ineses Galantes iedibinātās Baltijas balvas pasniegšanas ceremonijā "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics Raimondam Paulam pasniedza balvu par mūža ieguldījumu sabiedrības labā. Abi vīri apmainījās ar replikām, vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā "Saņem balvas un plāno balli" izdevumā "Privātā Dzīve".

Svarīgākais