Einars Repše skaidro, kāpēc tagad tik daudz runā "mātes valodā"

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Latviešu finansists un politiķis Einars Repše facebook ļoti aktīvi pauž savu atbalstu Ukrainai un ir pret agresoru. Nesen viņš publicēja vēstījumu saviem "draugiem".

"Man te daži apmulsuši "draugi" jautā - kad es, kā pieklājīgs cilvēks, pārtraukšu publicēt "mātes valodu" saturošu korespondenci?!
Atbildu - es pārtraukšu publicēt patiesas un psiholoģiski labi izprotamas atsauksmes par krievijas rīcību tad, kad beigsies karš, kad krievija pārtrauks veikt kara noziegumus Ukrainā un citur, kad krievija, šī nožēlojamā valsts, attapsies no savas lielummānijas un pārstās diktēt noteikumus kaimiņiem.
Es, pagaidām mētāju tikai vārdu bumbas. Krievi mētā starptautiski aizliegtas aviācijas bumbas, saucot tās par "brālīgu palīdzību". Krievija bumbo dzīvojamos rajonus, skolas un slimnīcas, masveidā slepkavojot civiliedzīvotājus. Tad esiet tik laipni, ar izpratni pieņemiet mūsu nedalīto pateicību, mīlestību un sajūsmu...
Kad krievija pārtrauks slepkavot savus kaimiņus, varbūt tās upuri pārtrauks lamāties. Bet tik un tā, esiet droši - neaizmirsīs..." tā Einars Repše.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.