Komentāri: Konflikts Ukrainā: Zatlers skaidro, kas jādara, lai Latvijā būtu droši

Tedis

Ej Valdiņ uz dziļo grāvi vardes ķert,klauns!

3.mar 2022 Atbildēt
ULD media

Tev tai grāvī laikam garlaicīgi.., bet varbūt vajag kāda mediķa palīdzību?

3.mar 2022 Atbildēt
Kainšvainlībtdihs

Kad jābalso, tad "za putina", kad jāsvin 9.maijs, tad " rosseja, pobeda, putin, na Berlin", kad aizlējies bezsmadzeņieks attopās pūlī, tad "kto protiv putina", un arī šobrīd, lielākā daļa blisina acis un pilnīgi nesaprot, kāpēc tāda cilvēku reakcija, lielākā daļa pat atbalsta notiekošo Ukrainā, Un nav atbildīgi? Varbūt galviņu viņiem vēl jāpaglauda? Ja tagad nedabūs no visiem krieviem šito okupantismu laukā, tad drošības nebūs, ja arī tiks no tā putina laukā, nāks nākošais, nākošais un nākošais hitlers. Šodienas lēmumi ietekmē rītdienu, un man ir smagas aizdomas, ka neizdarības dēļ karš tiks pārcelts uz vēlāku, bet ne novērsts. Ukraina šobrīd cieš dēļ otrā pasaules kara lēmumiem, tā brīža pasaules politiķi ir līdzvainīgi šīs dienas notikumos Ukrainā, jo atļāva okupēt kaimiņu valsts. tā arī šodienas politiķi iespējams būs atbildīgi par karu kādā no bijušās padumjās savienības valstīm.

3.mar 2022 Atbildēt
Игорь Амелька

bet ko man darīt ar tevu jeņķismu? Viss, kas notiek Ukrainā ir jēņķu sacepums. Vai tad krievi 2014. gadā taisīja valsts apversumu Ukrainā? Tātad, tev, kā istam jeņķu piekritējam, par to ir jāatbild!

3.mar 2022 Atbildēt
Fra atbilde Игорь Амелька

Starp citu ASV palīdzības dēļ Krievija vispār varēja pabeigt otro pasaules karu. Bez tā, ka ASV paši karoja pret fašistisko armiju, tā nepārtraukti tonnām piegādāja gan ēdienu, gan visu nepieciešamo Sarkanās armijas funkcionēšanai. Konvoju plūsmā bija tūkstošiem amerikāņu kritušo, kas atdeva dzīvību tikai tādēļ, lai krievi frontē varētu paēst. Pašlaik visi tie krievu armijnnieki, kas galina ukraiņus ir badā, jo viņu kremļa vadoņi šādas cilvēku vajadzības vispār nav paredzējuši.

3.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Skaidrs. Tūlīt iešu Jēkabpils ielās un katram krievam teikšu, ka viņš nav vainīgs. Ja ir, tad lai nožēlo grēkus un piesakās brīvprātīgai vakcinācijai.

3.mar 2022 Atbildēt
Modris Striķis

Krievu savienība atbalsta gan Putinu, gan okupāciju Ukrainā, un, diemžēl, arī pie mums. Nebūsim naivi. Jākonficē krievu oligarhu īpašumi tāpat kā to dara citās valstīs.

3.mar 2022 Atbildēt
dzintra

Zatlers laikam ir jau aizmirsis,ka Latvijā dzīvo tūkstošiem Krievijas pilsoņu,kas nospiedošā vairākumā balso par Putinu,bet vairākums pilsoņu un nepilsoņu dzīvojas par krievzemes informatīvo telpu.Nezinu gan,kuri ir tie,kam man jāsaka,ka viņi nav vainīgi.Vai Zatlers nav pamanījis,kas notiek katru gadu maijā pie Pārdaugavas pieminekļa?notiek un notiks.

3.mar 2022 Atbildēt
Игорь Амелька

un tu grini, lai es dzivotos pa LV informatīvo telpu?

3.mar 2022 Atbildēt
dzintra atbilde Игорь Амелька

Man vienalga.Tu ne pie kā neesi vainīgs,dārgo Igoriņ!

3.mar 2022 Atbildēt
Andis

Izskatās, ka Zatlers nokļuvis atkal zoodārzā. Nez, negatavojas vēlreiz nokļūt Rīgas pilī... vajadzēs papētīt. LV Satversmi, lai gan tās darbība Latvijā ir pilnībā apturēta.

Kas attiecas uz nievājošu vēršanos pret Latvijas valsti, tad tie ir nekaunīgi meli, jo pamatā ir vēršanās pret prātiņu izkūkojušiem meļiem zatleriem, knariņiem un bordāniem.

3.mar 2022 Atbildēt
Fra

Man jābrīnas par Zatleru. Vai viņš ir neredzīgs? Vai tad viņš nezin, ka Latvijā dzīvojošo krievu vairums vienmēr vēlēšanās novēlēja par specopoperatoru Putinu. Kremlinu šeit ir ap 70%, un EXO Moskvi ir izskaidrojusi, ka lielai krievu daļai ir jau apziņas izmaiņas un viņi atbalstīs šo agresīvo karu pat pēc tā sagrāves. Ņevzorovs to saista ar neprātīgu Putina dievināšanu, kas nepārtraukti sludina krievu īpašo lomu pasaulē un krievu pārākumu pār citām tautām.

3.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Tagad ukraiņiem ir īpašā loma. Krievi nopietni ierīvējušies.

3.mar 2022 Atbildēt
Blumbergs atbilde īpaši stulbs

Nu ,tava izaugsme domāšanā ir acīmredzama !

3.mar 2022 Atbildēt
Семён Семёныч

Mēs visi esam atbildīgi par bojāgājušiem karos. Par mūsu naudu uz Ukrainu nosūta amuniciju. Kas zin, varbūt tagat ar to netīšām tiek sašauts nevainīgais cilvēks, vai sapostita viņa mājā. Mūsu politiķi pieteica karu Irākai 2003 gadā kur aizgāja bojā apmēram 150 000 nevainīgie. Mēs atbalstījām 2014 gadā revolūciju Ukrainā, kur pēc tam gāja bojā civilie Donbasā un sadedzināti dzīvie Odesā arodbiedrības namā.

3.mar 2022 Atbildēt
Juris Sniķeris

Biedri Семён Семёныч! Nejauciet putru ar kāpostiem! Revolūcija Ukrainā 2014. - tā bija ukraiņu tautas griba un darīšana! Jūsu vārdi "...pēc tam gāja bojā civilie Donbasā un sadedzināti dzīvie Odesā arodbiedrības namā" attiecas uz Ukrainas ienaidniekiem, kuri tad arī radīja iespaidu ar meliem un darbību, ka vainīgi ir ukraiņi par šīm tragēdijām!. Vēl - "mūsu politiķi" NEPIETEICA karu Irākāi... Un Zatleram ir taisnība, ka "jāpamana, kas ir tie cilvēki mums blakus, kuri šobrīd nievājoši vēršas pret Latvijas valsti."

3.mar 2022 Atbildēt
Семён Семёныч

Cienījamais Juris, es vīsiem atvainojos ka maldināju par karu Irakā. Tas bija “Latvijas dalība starptautiskajā operācijā Irākas atbruņošanai”. Bet pati piedalīšanās karā, kur iet bojā tik daudz cilvēku jau ir nosodāma. Un Jūs zināt kā Kolins Pauls meloja par masu iznīcināšanas līdzekļiem.

Par 2014 gadu Ukraina. Mūsu politiķi un ES atbalstīja protestētājus un lūdza nepielietot spēku pret ļaudīm. Bet tie mēta molotova kokteiļus likumsargos, kuri aizstāvēja savu demokrātiski izvēlētu prezidentu. Viss pārējais ir sekas.

3.mar 2022 Atbildēt
Henriks Lapinskis atbilde Семён Семёныч

semjon semenič .....LV un arī man nemaz nav agresijaas pret krievu tautu ,tāpat kā pret žīdiem, baltkrieviem vai poļiem - tak 25 % ir krievu izcelsmes deputātu mūsu parlamentā , tāpat ir baņkieri , iar uzņēmēji un parstie šoferi tālbraucēji - runa ir par vienu neadekvātu cilvēciņu ,kuram Jūs esat razmennyjmonetoi- tas parāda cik nespējīga ir Maskavas diplomātija ,kura neatrada citu veidu,kā atrisināt problēmu ,ja tāda pastāv -- Irak un Afgāns bija kļuda ,bet šaut uz savu brāli ir noziegums un par to būs jāatbild arī Dieva priekšā - wy že kreščonyj???

, čto vy delaete- mstit toļko trus , ja ir pēc Jūsu ieskata vainīgie 2014 g. notikumos,tad tiesājiet viņus , nevis spridziniet dzīvojamās mājas ,tur tak cilvēki un bērni

3.mar 2022 Atbildēt
Skaidrīte Brūšniece

Paradoksāli! Eksprezidents atgādina vāja rakstura cilvēku. Kā nosaukt tos cilvēkus, kuri klaji naidīgi pret latviešiem un to nenoliedz? Ko teikt par cilvēkiem, kuri PRINCIPĀ nerunā valsts valodā? Ždanoka nupat kārtējo reizi nodemonstrēja savu attieksmi pret Latviju?! Par KO vispār runā Zatlers??? Kauns klausīties?!

3.mar 2022 Atbildēt
Alise Alise

Kādas muļķības var cilvēciņs sarakstīt...pretīgi lasīt.

3.mar 2022 Atbildēt
Rauls Virsis

Jābūt.zem.sievas.tupeles.un.jāņem.kukuļi

3.mar 2022 Atbildēt
Inars Cirulis

Baiba Sipeniece ir viena no tām,kas kulda, Prāta vētra un Busulis pie kā viņi ir vainīgi ka viņi arī grib kaut kā nopelnīt,domājiet ka viņus gaida Vācijā vai Francijā un ASV,Sipeniece vai jūs dzīvē esat kaut ko sasnieguši kā šie džeki.Kapēc viņiem jāatbild par to kas notiek citur pasaulē,jūs puišus gānat ne par ko,kauns jums,manas acīs jūs nokritat galīgi.

3.mar 2022 Atbildēt
Ansis Straupmanis

Tedi, izskatās, ka Tu pats uzvedies kā klauns.

4.mar 2022 Atbildēt

Komentēt