Komentāri: Lato Lapsa: Kolektīvais Kremlis ies līdz galam, ja nekas nelīdzēs, ķersies pie kodolieročiem

Aivars

Nav jau tā, ka putļers paņem un nospiež to pogu. Tas ir daudzpakāpju process. Tai čemodāniņā ir tikai palaišanas kodi, kurus putļers nodod aizsardzības ministram, kurš tos nodod tā kara apgabala, no kura tiks palaista raķete, komandierim, tas nodod pretgaisa aizsardzības komandierim, kurš nodod kara daļas komandierim un tikai tas dod pavēli tiešajiem izpildītājiem. Ļoti liela varbūtība, ka kādā no posmiem uzvarēs veselais saprāts. Pie tam 2 US zemūdeņu flotes zemūdenes ir aprīkotas ar mazas jaudas kodollādiņiem, tāpēc pēc vienas taktiskā kodolieroča pielietošanas nesāksies apogeja, bet gan vateņi saņems vienu tādu pašu triecienu.

27.feb 2022 Atbildēt
Gundars Meisters

Neaizmirsti Aivar ,ka Ukrainai nav vairs kodolieroču ! Uzbrukums ar kodolieročiem pret Ukrainu neizraisa atbildes reakciju no kādas citas lielvalsts (kurām ir kodolarsenāls ).

27.feb 2022 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Nav šaubu, ka kremlis var pielietot atomieročus. Es nebrauktu uz Lielbritāniju!

28.feb 2022 Atbildēt
Rolands Foneverts

A par ko Tu tāds tramīgs? Ja mums jāmirst, tad vismaz pa taisnību, un vis labākais ir tas, ka pastāv iespēja, ka Putins+ vēl kāds pulciņš tajā pusē arī mirs. Un pēc tam iestāsies 1000 gadu miers, kā tas ir parzedzēts, jo nebūs vairs lielvaru.

Labāk mirt ar tīru sirdzsapziņu, nekā būt visu mūžu pakalpiņam.

Mums ir jācīnas līdz galam!

Viva Belorus, Slava Ukraine!

27.feb 2022 Atbildēt
Rolands

Tavs paredzējums, ka būs 1000 gadu miers ir mazliet nepareizs. Ja civilizācija izdzīvos, tad jaunai attīstībai mūsdienu līmenī būs nepieciešami vismaz pāris desmiti tūkstoši gadu. Izdzīvojušo būs pārāk maz, zināšanas zudīs vienas paaudzes laikā. jo visas tahnoloģijas būs zudušas, visa infrastruktūra sagrauta, ar ko sāksi atjaunošanu, ar kapli, lāpstu, āmuru, cirvi? Vai spēsi jaunu lāpstu, āmuru cirvi izgatavot, vai spēsi metālu iegūt, kausēt, ar ko kurināsi? Kā vispār gatavojies izdzīvot kodolziemā, kad uz daudziem mēnešiem būs tumsa, aukstums, bads? Diez vai bunkuros izdzīvojušie būs priecīgi iznākuši virszemē, paveiksies tim, kas mirs pirmajā brīdī!!!

27.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

iepriekš bij kovidpanika tagad sēj atompaniku.Vajadzīga lieta lai aitu baru turētu savā kontrolē.Jā ,putlers grib atomkaru,jo apnika tam dzīvot savā pilī pie Melnās jūras par 1.5 miljardiem dolāru.Atliek tikai pērkamajai lapsai kaut ko nopirsties par fakcīnu efektīgumu vai bumbām tā visas aitas ar paceltām un ievazilnētām dirsām automātiski notic tam visam.

27.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Lato Lapsa ir baigi bailīgs. Labāk būtu izstāstījis, kur ir bumbu patvertnes.

27.feb 2022 Atbildēt
floksija

Bet tu jau esot baigi drosmīgs! Kam tev zināt ceļu uz bumbu patvertni? tur jau tikai mēs - tie bailīgie!Bet tu sagaidi to atombumbu klajā laukā ar pliku p---i!

27.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde floksija

Neuzdrošinos iebilst...

28.feb 2022 Atbildēt
Gundars Meisters

Domāju,ka dotajā brīdī iegūtais laiks ,līdz pogas palaišanai ir svarīgs visiem Putina pretiniekiem . Jo vienīgais ,kas gāzīs Putinu ,tā ir krievu tauta ,kas kautkad sapratīs ,ka arī viņi ies bojā līdz ar kodolkara sākšanos ! Varam teikt , ka Putins pogu jau ir nospiedis un atpakaļceļa viņam nav ,jautājums vai paspēs krievu tauta ,jo mēs viņus nevaram pamodināt tik ātri cik mums liekas ,jo mēs zinām vairāk nekā viņi (jo uz viņiem iemidzinoši darbojas Putina propoganda ).

27.feb 2022 Atbildēt
Ina Lidaka

Putins rīkojas kā cilvēks, kurš zina, ka nekad viņam nebūs jāatbild par šiem noziegumiem. Tātad ir divas iespējas. Pirmā, ka viņš domā, ka uzvarēs un valdīs pār pasauli, un otrā, ka viņš smagi zaudēs un tad pats sev lodi pierē ielaidīs.

27.feb 2022 Atbildēt
DŽA

Ļoti ceru ka līdz tam nenonāks.

27.feb 2022 Atbildēt
Norma Dzina

To -GUNDARAM - Golos Svobodi - ne Ukrainai metiis ,bet Baltijai ,piemeram Igaunijai un gaidis NATO reakciju , bet vienigaa Ceriba uz adekvatu atbildi ,bet ja noiet greizi ,tad Alternativa - 3WW + APOKALIPSE :(!

27.feb 2022 Atbildēt
Juris Berzins

Nav ko zīlēt kā būs būs,diez vai krievi atbalstīs Putinu,tas skars Krievijas iznīcību,neaizmirsīsim,ka ir NATO,kas arī var nospiest podziņu Krievijas virzienā,tad gan vecais ķems satrūksies

27.feb 2022 Atbildēt
Beshenij Karasj

Vislabakais variants-nato valstis apstādina ieroču piegādi Ukrainai,tās karaspēks padodas ,valdība tiek arestēta un haholijā un pasaulē iestajas miers .Bet tā nebūs-rietumi šo karu palaida un neļaus pārtraukt !Kāmēr amerikas izplānotais brāļu tautu karš plosīsies,Ķīna sev savaks Taivānu un nato teroristi līdīs vēl tuvāk Krievijai provocējot to uz maksimali neapdomatu rīcību.

28.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Amerikāņi atdos Ķīnai Taivānu, jo Ķīna tikko esot atteikusies no Krievijas iepirkt naftu. Ķīnieši ir viltīgi un nodevīgi.

28.feb 2022 Atbildēt
Andris Ozols

Miers kā kapsētā, vai ne? Gaidi ar maisu, kremlin!

28.feb 2022 Atbildēt
janis

Gudrītis Lato lapsa

28.feb 2022 Atbildēt
bc1ws

Kas ir Lato Lapsa, nobijies? Atkāpties mums nav kur, te ir mūsu zeme! Bet tu vari braukt uz kādu Polinēzijas vai Mikronēzijas salu un cerēt, ka viss beigsies un tevi tas neskars!

28.feb 2022 Atbildēt

Komentēt