Komentāri: Anna Lieckalniņa: Latvija nav pārpildīta ar vīrišķīgiem vīriešiem

Lidija Gļauda

Nē, nu gan atklāja jaunumus.

25.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Valdība ar likumiem nospiež vīriešus. Atbalsta tikai peredastus un feministes. Tas gan nenozīmē, ka īstu vīriešu nav. Viņi, kā jau pieklājas pašvērtību zinošiem cilvēkiem, neķērc un nelamājas, bet gaida īsto momentu, kad šos pseido liberāļus un ģimenisko vērtību noliedzējus iegāzt vēstures mēslainē.

25.feb 2022 Atbildēt
Tedis

Varbūt,kā tā arī ir,toties mums ir liels pārpalikums tādu debīlu govju kā šitā duročka!

25.feb 2022 Atbildēt
Aivars

Točno! Ja papēta šitās dēles biogrāfiju un ko par viņu saka cilvēki... Labāk klusējusi būtu. Pati riebīgākā alkatīgo kategorija.

2.mar 2022 Atbildēt
Ilze

Eiropa ietekme. To, ka rietumu vīrieši ir puņķaini puikas, es atklāju jau 1994. gadā. Feminisms viņus ir pilnīgi izvarojis. (Par rietumu sievietēm var teikt to pašu. Plintnieces.) Par rietumu , konkrētāk, zviedru vīriešim man ir trīs anekdotes - no dzīves, uz savas ādas izjustās. Kad es tās stāstu, visi lokās līdz grīdai un jautā, vai tiešām kaut kas tāds ir iespējams.

25.feb 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Izstāsti, lūdzu! :)

25.feb 2022 Atbildēt
Imants Vingolds

Par to ir parūpējušās baudkārās vientuļās māmiņas, vai tad ne Anna? Vīriešu skolotāju neesamība, Latvijas izglītības sistēmā un nepamatota atteikšans no OBLIGĀTĀ militārā dienesta Latvijas NBS.

25.feb 2022 Atbildēt
Aldis Zāģeris

Ja nav īstu sieviešu nav arī īstu Vīriešu!

25.feb 2022 Atbildēt
Haralds

Vīriešus par vīrišķīgiem uzskatīja tajos laikos,kad gājām tiesību nebija pīkstēt pretī.Turpretī tagad,kad stulbais Hāgas lien visur ,kur vien var ielīst..politikā,valdībā un citur birokrātijas sēdekļiem,šai zosīm,kā viņš tur,vīrieši vairs nav vīrišķīgi!??Tad turpini lietot elektriskos masturbācija un priecājies par SAVU vīrišķību)))

26.feb 2022 Atbildēt
Dzintis

man jau pietiek ,ka narkomāne ,tas nozīmē manās acīs apaļa nulle.Lai aizstāvji nemestos virsū piebildīšu,ka šī dāma pa TV bij parādīta izejot Holandē no narkotiku veikaliņa ar sainīti rokās.Jā,liepziedu tējiņa.

26.feb 2022 Atbildēt
dzi_ni

Tas bija vēl pirms covid, nogurusi braucu mājās un kopā ar somu aziņēmu divas no trim trolejbusa aizmugurējā sēdēkļa vietām. Īsi pirms izkāpšanas iekāpa viens daudzmaz solīds diezgan jauns vīrietis, bet nākamajā pieturā ''iesvempās'' kārtīgi sadzēries krievvalodīgais, kurš kaut ko burkšķēja. Man jākāpj ārā un klusībā ceru, ka arī tas tipiņš izkaps, taču - nekā. Nācās ātri rast risinājumu : "Господа, разрешите." jeb Kungi, atļausiet... Jums vajadzēja redzēt, cik staltu stāju ieņēma tas nodzērušais tipiņš, lai ļautu man piecelties un izkāpt ārā. Par solīdo vīrieti nemaz nerunajot.

Man nav bērnu, un ņemot vērā vecumu, nekad arī nebūs, un neesmu precējusies, taču es uzskatu, ka pie īstu vīriešu neesamības ir vainīgas mātes un sievas.

26.feb 2022 Atbildēt
Otto Kurmis

Glumja un dumja tante ar nolaizītu ģīmīti, kura pati nav mācējusi izvēlēties sev dzīves partneri, kaut pļurst visādas gudrībiņas. Šķirtene un kosmopolīts: meitām devusi vārdus Olīvija un Annija-Aleksandra... Bijušā vīra vārds bija Endo ar kuru uztaisīja sīci un izpļekarēja laulību 3 gadu laikā, kaut bija jau sen pieaugusi sieviete. Arī vīrišķīgam vīrietim būtu jāmūk pa gabalu no tādas Lieckalniņas.

jauns.lv/raksts/sievie...pannu-pa-galvu

26.feb 2022 Atbildēt
Raimonds Tkacenko

Ir tadas sievietes ar kuram blakus pamostas viirishkjiiba.

26.feb 2022 Atbildēt
yuris72

Ar sievišķīgām sievietēm tas pats... Tā kā viss ir balansā.

26.feb 2022 Atbildēt
Kasiog

Visi īstie vīrieši no šejienes ir jau sen devušies prom, bet visvairāk to ir austrumos.

26.feb 2022 Atbildēt
Transports Reigants

Vieni zilie , Annai taisniba !

26.feb 2022 Atbildēt
Saulīte

Neviens īsts vīrietis kopā ar sievieti feministi nekad nejutīsies kā mīkstais un apbižotais, jo lai ar tādu sievieti veidotu kopdzīvi, ir vajadzīgs raksturs, un ja nav, tad nav jau pašā saknē tā vīrišķība, nevis sieviete vainīga, ka vīrietis tā jūtas. Nu tad ir jāmeklē vaina bērnībā, kāpēc viņš jūtas nepilnvērtīgs. Jo pašpietiekams un par sevi pārliecināts vīrietis spēj novērtēt gudras un uz karjeru vērstas sievietes. Man tieši liekas forši, ka sievietei, piemēram, ir smadzenes un prot degvielu bākā ieliet pati vai tamlīdzīgas lietas izdarīt. Man liktos savādi, ja tērētu sava vīrieša laiku, lai viņš manā vietā izdarītu to, ko varu izdarīt es pati, jo vienkārši man arī ir rokas. Ir patīkami, ja atver durvis vai panes to smago nesamo, bet nu nevajag jau tēlot arī pastulbas un savu vīrieti pataisīt par sulaini.

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte

Ne visām sievietēm ir aicinājums vergot virtuvē - rītā, pusdienās, vakarā. Mājas, bērni, sekss un atkal virtuve. Varbūt vēl priekšautiņu mazulītim uzsiet, lai mērce nenosmērē kaklasaiti. Jā, es arī vēlētos iemācīties gatavot, bet ne jau diendienā apkalpot. Tagad sieviete reti kura ir mājsaimniece, naudu pelna abi, tad abi arī tīra māju, abi gatavo un abi audzina bērnus.

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte

Anna gan ir patiesi sievišķīga un ļoti skaista sieviete, šeit pat make up nevajag, dabas dotu skaistumu nevajag maskēt :)

2.mar 2022 Atbildēt
Martini

Pavasaris tuvojās ,arī Lieckrāniņa pamodusies.....

2.mar 2022 Atbildēt
trollis

Tu pati vispār zini ko gribi? Daudz gribēdama paliksi "gribošajās" !!!

2.mar 2022 Atbildēt
Laika Gars

Vīrišķība mūsdienu feminizētajā rietumu pasaulē ir nepieprasīta prece, tā drīzāk ir vērtējama kā toksiska parādība, ja tā piemīt vīrietim, tāpēc viss ir tā, kā ir. Savukārt, vīrišķība sievietei, skaitās vēlama. Zīmīgi, kā radikālā feminisma ideoloģijas iespaidā mainās kultūra un popkultūra. Paskatieties, ko dod ārā Holivuda - nav nevienas filmas bez ideoloģiskām tēmām - sieviete ir vai nu vīrišķīga supervarone vai cietusī. Vēl arī visi citi asarainie cietušo stāsti un marksistu murgi par vienlīdzību. Veiksmīgām karjeras sievietēm ir problēmas ar seksu un, viņuprāt, cienīga partnera atrašanu. Jo tas ir instinktu līmenis. Sieviete ir bioloģiski ieprogrammēta vairoties ar iespējami labāko tēviņu. Viņas instinkts filtrē gēnus - vājos atraidīt, stipros piesaistīt. Un viņa to nekontrolē ar prātu. Tāpēc viņai vienmēr gribās krutāku par sevi. Bet veiksmīgām karjeristēm un lielām priekšniecēm atrast krutāku par sevi ir praktiski neiespējami, jo visi vēl par viņu krutākie jau ir aizņemti vai dod priekšroku daudz jaunākām un izskatīgākām. Tāpēc liela priekšniece vienmēr ir seksuāli neapmierināta un ģimenes dzīvē neveiksmīga.

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte

Es nedomāju, ka veiksmīgas sievietes nav apmierinātas seksā, tas izklausās neloģiski. Arī sievietes meklē jaunākus un izskatīgākus, jo saprot, ka tiem ir lielākā jauda un varēšana. Un tieši šobrīd īpaši aktuāli ir, ka jauni vīrieši meklē par sevi vecākas sievietes, jo bieži ir tā, ka meitenes viņu vecumā ir loti nenopietnas un nenobriedušas, ka bez seksa tur vairāk nekas nesaista, jo kad akts ir beidzies, runāt jau tad nav par ko

2.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Saulīte

Krievu laikos arī pēc seksa nebija vairs vērts muti virināt.

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde īpaši stulbs

Es nezinu kā bija krievu laikos, man nav tas vecums

2.mar 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulīte

man dažreiz rodas priekštats ,ka daiļajam dzimumam attiecībās ir pats galvenais dupsēšanās.Vēl izsalkušākas kā pusau'dži.Kaut kad iegāju sieviešu forumā un gandrīz apsēdos cik bābieši vairumā ir tupi un primitīvi radijumi,uz jautājumu kā nosargāt veci,lai to atgrieztu no citas daiļavas padomā tika dots pārmetums,ka aizgāja ,jo nemācēja vai netaisija tam kārtīgu minetu.Bābas ir superstulbi radijumi vairumā.

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

Loģiski, ka izsalkušākas, jo tieši pieaugušā vecumā jau tā īstā apetīte parādās. Pusaudžu gados vēl īsti pats neesi sapratis, kas patīk un kas nepatīk.

Par minetu es nezinu, grūti iedomāties, ka dēļ tā varētu izšķirties, jo galu galā visu taču var iemācīties, vnk biežāk varbūt mutītē jādod, lai trenējas. Tas pat savā ziņā varētu būt interesanti abiem diviem :D

2.mar 2022 Atbildēt
Saulīte

Ja tā padomā par minetu, it kā jau forši, ka sievietei labi sanāk, bet tas nozīmē, ka visticamāk tajā pašā mutē pabijuši vēl kādi vismaz 10 locekļi. Tīri teorētiski, ja vajag tiešām ātri kādai iedot aiz vaiga, tad jau, protams, izvēlēsies to, kura ir atsukajusi pusei pagasta, bet ja runa ir par sievu, tad vērtīgāka tomēr ir tā, kurai nav pieredze. Tā es personīgi domāju!

2.mar 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Saulīte

Fuj... :(

2.mar 2022 Atbildēt
Laika Gars atbilde Saulīte

Skaidroju vēlreiz. Pāri bioloģijai nepārkāpsi jebšu sieviete nevar ar racionālo prātu piespiest sevi kādu mīlēt vai piespiest sevi, lai kāds patīk. Tāpat kā tu nevari ar prātu apturēt sirdsdarbību. Tas vnk nepakļaujas tavai gribai, jo tā ir bioloģiskā programma. Tu vari pārbaudīt pati uz sevis vienkāršu bioloģijas likumu - tev nepatīk vāji vīrieši un nekad nepatiks. Tāpat kā nekad nepatiks bara hierarhijā zemu stāvoši un seksuāli izsalkuši vīrieši. Tev nekad nepatiks neviens vīrietis un tu pat necienīsi nevienu vāju vīrieti, vai kuru tu uzskati par zemāk stāvošu jebkurā parametrā. Un tu nezināsi, kāpēc. It kā foršs, mīļš, sabiedrisks, erudīts, bet tu viņu negribi seksuāli. Pareizāk sakot tavs instinkts viņu neredz kā vairoties cienīgu, tāpēc tu viņu nekad negribēsi. Visas sievietes tiecas atrast labāko no pieejamo vidus. Labāko. Ne jaunāko. Sievietes augstā amatā ( arī slavenības) ir vientuļas, jo viņas nekad nesamierināsies ar kādu, kurš ir vājāks, glupāks, nabadzīgāks u.c. parametros sliktāks par viņu pašu. Viņa grib mīlēt, bet nav jau ko.

2.mar 2022 Atbildēt

Komentēt