Alex dzīvesbiedre stāsta, kā dzīvo pēc viņa aiziešanas

Jau vairāk nekā 40 dienas pagājušas, kopš aizsaulē devies leģedārais mūziķis Oļegs Andrejevs jeb Alex. Mūziķa mīļotā sieviete Agita Grīnberga stāsta, kā dzīvo tagad dzīvoklī, kur vēl pirms kāda laika dzīvoja divi cilvēki, kas, sakot viņas vārdiem, bija sanākuši kopā, vēstīts Santas Sergejevas materiālā "Alex mīļotā Agita Grīnberga: "Mēs bijām ideāls pāris!"" izdevumā "Kas Jauns".

Runājot par dzīvi pēc Alex aiziešanas, Agita saka, ka katra diena ir citādāka.

Viņa cenšas saplānot dienas tā, lai ir mazāk brīvā laika. Kamēr ir ritms un dinamika, ir vieglāk pieņemt šo situāciju, bet līdz ko atnāk mājās, it sevišķi vakaros, domā tikai par notikušo.

Agita atklāj, ka tagad ir jāpārkārto dzīve, ierastā vide. Viņas ikdiena ir ļoti mainījusies, jo daudzas lietas vairs nav jādara. Ja savulaik brīvdienās tīrīja māju un gatavoja ēst, tagad tā visa ir krietni mazāk. Brīvo laiku viņa aizpilda ar sportošanu.

"Viens dzīves posms ir noslēdzies un sācies jauns. Tam ir jāpielāgojas (..) Dzīve ir sakārtota, bērni izauguši un aizgājuši savā dzīvē, otrā pusīte arī aizgājusi... Sievietei ir jādzīvo sev."

Kā vēstīts, 27. decembrī mūžībā devās grupas "Opus Pro" mūziķis Alex jeb Oļegs Andrejevs. Ar sēru vēsti dalījusies arī viņa meita, mūziķe Aija Andrejeva.

Svarīgākais