Lienei Šomasei pamatīgas nepatikšanas ar policiju

© Vladislavs Proškins/F64

Dziedātājai Lienei Šomasei, kas ikdienā vada bērnu un jauniešu radošo studiju, nācies sniegt paskaidrojumus policijai, vēstīts Anastasijas Kuzminovas materiālā "Uz policiju elpošanas dēļ" izdevumā "Privātā Dzīve".

Lienes studijā esot gan mākslas, gan tehniskās mīlestības elpošanas nodarbības. Taču ne visi ir mierā ar Šomases darbošanos - kāda sieviete vērsusies ar iesniegumu policijā, lūdzot pārbaudīt Šomases studijas darbu un metodes, ar kurām viņa strādā.

Kundze uzskatījusi, ka Liene to dara afekta stāvoklī.

"Anonīms cilvēks iesūtīja mistisku, nepatiesu apgalvojumu. Notika pārbaude, bet nekas netika ierosināts, viss ir kārtībā!" pauda Liene.

Tiekoties ar inspektori, Šomase pastāstīja, kādas elpošanas tehnikas izmanto.

Viņa uzskata, ka cilvēks šādu iesniegumu uzrakstījis skaudības dēļ un uzsver, ka audzēkņu vecākiem nav iebildumu pret to, ar ko viņi nodarbojas studijā.

Slavenības

Holivudas scenārists Maikls Alojans, ar ko pirms dažiem gadiem kāzām posās komponista Raimonda Paula mazmeita Monika Pedersena, Grieķijā mijis gredzenus ar jaunu izredzēto, vēstīts Ligitas Eglītes materiālā "Maestro mazmeitas Monikas bijušais līgavainis" apprec citu izdevumā "Kas Jauns".

Svarīgākais