Rītiņš savulaik atklājis, ko vēlētos redzēt uz galda savā bēru mielastā

© F64

Slavenais šefpavārs Mārtiņš Rītiņš intervijā Armandam Tripānam pirms diviem gadiem raidījumā "Rezervēts" atklāj, ko viņš vēlētos, lai palicēji ceļ galdā viņa bēru mielastā.

Tie, kas dzirdēja šo interviju, tragad lauza galvu, vai tas bija domāts nopietni vai pa jokam. "Tās varētu būt vārnas. Lai viņi tad palauza galvu," ar humoru sacīja M. Rītiņš.

Vārnas M. Rītiņš pieminēja ne par velti. 2014. gadā izsmalcinātu ēdienu baudītājus satrieca ziņa, ka slavenais šefpavārs savā restorānā gatavojot ēdienus no vārnu gaļas. "Pretrunīgas sajūtas izraisījis restorānā Vincents notikušais gastronomiskais eksperiments, kurā rakstnieks Alberts Bels tika mielots ar vārnu gaļas ēdieniem - vārnas gaļas pīrāgu, vārnas gaļas sautējumu mīklas podiņā un apceptu vārnas krūtiņu, " 2014. gadā rakstīja Neatkarīgā. Toreiz restorānā "Vincents" Neatkarīgajai apstiprināja, ka tiekot meklēts mednieks, ar ko sadarboties, lai ekskluzīvās maltītes pēc pieprasījuma varētu gatavot ar zināmu regulāri. Vairāk par šo gadījumu var izlasīt šeit.

Slavenības

Latviešu basketbolists Jānis Timma 3. jūlijā būtu svinējis 33 gadu jubileju... Emocionālus mirkļus kopā ar Jāni Instagramm kontā atklāj viņa draugs Marks Pugačovs, kurš ir arī viens no lielākiem Jāņa mammas atbalstītājiem pēc smagās dēla zaudēšanas.

Svarīgākais