Komentāri: Krištopans: Sejas masku un sertifikātu dēļ cilvēki pamet Latviju

Inese Busmane

Brauks vēl prom,Latvijā neredz iespēju dzīvot cilvēkcienīgu dzīvi. Kungam atkal gribas politikā,naudiņu vēlas.To Latvijai nevajag,jānāk jaunajai paudzei ar citu domāšanu,gūto pieredzi strādājot attīstajàs valstīs.

28.jan 2022 Atbildēt
Madara Gut

Protams, ka dēļ kukū kodiem brauc prom!

28.jan 2022 Atbildēt
Acidum

Kā nu kurš, citi aizbrauc, citi atgriežas. Amerikā mākleriem arī nav salda dzīve.

28.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Pats Krištopāns jau arī kādreiz darbos uz Floridu aizbrauca...

28.jan 2022 Atbildēt
Aivars Ezerlīcis

...tak viņam ziemas sezonā vajadzēju paelpoties Floridā, Latvijā to nevarot izdarīt... Stiprs vīrs, basketbolists..

28.jan 2022 Atbildēt
Ieva Bērziņa

Pretīgi piedzīvot, kā varasvīri bauda, ka var pazemot cilvēkus. Lai gan vakcinētie slimo visapkārt, viņi turpina ierobežot nepakļāvīgos, liedzot nevakcinētajiem strādāt, lai gan tam nav nekāda loģiska pamatojuma. Vakcinācija nespēj sniegt apsolīto drošību.

28.jan 2022 Atbildēt
Sarmīte Nartiša

Latvijaa nav naakotnes!

28.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Latvijai ir nākotne! Dzīve uzlabojas- palēnām gan, bet uz augšu kāpj.

29.jan 2022 Atbildēt
valdannen

Kā var būt, ja valdībā kopš pirmās dienas bijušie komunisti-kolaboracionisti, kas sadarbojās ar okupācijas varu,Krištopans tai skaitā.

30.jan 2022 Atbildēt
Andrejs Krumins

Ne masku, ne QR kodu dēļ cilvēki brauc projām. No laukiem brauc projām pašā Krištopana ministrēšanas laikā iznīcinātās satiksmes dēļ. No pilsētām Pleskavas šosejas un Treknogadu partijas diskriminējošās mājokļu privatizācijas dēļ.

28.jan 2022 Atbildēt
valdannen

Krištopana valdības laikā un uzreiz pēc tam bija visaktīvākā emigrācija no Latvijas. Es arī aizbraucu un nekad neesmu skatījies atpakaļ.

30.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Gan jau masku pa kluso iebāza kabatā un paņēma līdzi.

29.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Ak tad aizbrauc sejas masku un sertifikātu dēļ? Neko stulbāku dzirdējis neesmu.

Citās valstīs ir viss tas pats- sejas maskas un Covidpass.

29.jan 2022 Atbildēt
Lana Fon Strauss

Nu Tu neesi pārāk zinošs! Vispār izskaties pēc patreizējo varasvīru dirs....a vai nu kankars ar pseidonīmu 🤣

30.jan 2022 Atbildēt
valdannen

Krištopana politiskā darbība balstās uz tumsoņām, kuri viņa fantāzijām un meliem tic. Diemžēl, Latvijā tādu nav maz...

30.jan 2022 Atbildēt
valdannen atbilde Lana Fon Strauss

Krištopans melo.Esmu Īrijā, te maskas jānēsā visās slēgtās publiskās telpās, pārējie ierobežojumi atcelti.

30.jan 2022 Atbildēt
jānis

No Latvijas, pārsvarā, izbrauc valsts izzadzēju dēļ.

29.jan 2022 Atbildēt
Jānis Rožkalns

V. Krištopāns jaunāks nepaliek. Izglītotākā, mūsdienīgākā pasaule arī noveco. Arī ņemot vērā par manu atziņu, ka civilizācija atrodas sava norieta posmā, tad tagad visem būtu labāk, kā jau arvien vecākam cilvēkam, dzīvot arvien mierīgāk un drošāk, vairot visa veida mieru un aprūpi, izvairīties no asām, nepārdomātām garīgām, jūtu un ķermeniskām kustībām. Novecošanās ir arī redzama tajā apstāklī ka, jo attīstītāka valsts, jo dzimstība mazāka un pāriet jau izmiršanas posmā. Dzimstības koeficients jau ir zem vai tālu zem vajadzīgā 2,2 (Ķīna 1,7; USA 1,77; Krievija 1,83, Indija 2.18). Arvien nemūsdienīgākā (ne velti viņš augoši pievēršās pagātnei, WW2 notikumiem) pacana Putina augošā rosīšanās, lai sāktu vispārēju izkaušanos pansionātā, kur, gan iemītnieki, gan aprūpētāji paliek arvien vecāki, tikai paātrinās civilizācijas norietu un izbeigs pansionāta ļaužu augošās cerības un prasības pēc miera un saskaņas. Pie tam viņš tā arī nespēj paskaidrot, kāpēc sāk gatavoties jaunam uzbrukumam pēc Krimas pussalas un daļas Dombasa nozagšanas, kāpēc pēkšņi prasa sev papildus īpašu drošību pēc tam, kad pats ir zaglis, lietojis ieročus, dēļ kā jau vismaz 14 000 esot krituši karojot Dombasā. Tas ir tas pats, ja bruņota, bīstama banda sev pieprasa nevis taisnu tiesu, bet aizsardzību no policijas un nesodāmību. Ja viņu negrozāmajai prasībai sabiedrība neklausīs, tad banda jau saliek mīnas tikai sev vajadzīgās vietās, tuvu vai pat svarīgās sabiedrībai dzīvībai un drošībai vietās vai pat atkal kaut kur iebruks, lai paplašinātu savus valdījumus savas neaizskaramības nodrošināšanai.

Garīgajā jomā Putinam nav ko piedāvāt, viņš rīkojās uzbrūkoši ārlietās, novācis un novāc tāpat kā hitlers un staļins savas varas sāncenšus bez tiesas vienu pēc otra, tikmēr citus, kā, piemēeam, savas mafijas brigadieri Kadirovu, kas sevi sauc par "Putina karavīru" bagātīgi apmaksā no valsts naudas lādes un ļauj savā bariņā, reizēm pat arī Putina valdījumos darīt visu, kas ienāk prātā. Putinam, kā jau autoritātei, kas lieto vārtrūmes spēka paņēmienus, savas varas stiprināšanai, ko sauc par piecelšanos stāvus, izplatīšanai nav garīgā piedāvājuma, kuram sekojot būšot saulaina nākotne. Citiem viņam līdzīgajiem - staļinam, hitleram bija, bija pat grāmatas ar viņa pamācībām. Viņa "duhovnuju skrepu" domu graudu skaits ir ļoti mazs, bāls un neiedarbīgs.

29.jan 2022 Atbildēt
valdannen

Īrijā oficiālais nabadzības līmenis ir €239.95 nedēļā. Maskas jānēsā visās publiskās vietās. Uz Īriju noteikti masku nīdējiem neiesaku braukt, kaut arī patreiz ir milzīgs darbaspēka trūkums.

30.jan 2022 Atbildēt

Komentēt