Komentāri: Populārai TV žurnālistei Inesei Supei saziedoti vairāki simti eiro; kas noticis?

īpaši stulbs

Jā, vēl Kašeram un Miņinam ieskaiti...!

27.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Jā, jā, tiem arī vajag...

27.jan 2022 Atbildēt
ženija

Idioti, ko var latvieši viens otru zākāt un ņirgāties. Paņemiet un palīdziet kas var. Cilvēks savā naivumā pateica kur lika naudiņu, šie kā sūdu mušas uzreiz aplipinās . Es arī no prēmijas uz svētkiem padalos ar dzīvnieku patversmēm, un bērniem. Saku droši, jaunajai paaudzei nākotne būs drūma.

27.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde ženija

kļūdies.īpaši stulbais ir pensionārs.Laba ziņa,ka nav pederasts.Man ari pederasti netīk.Man nekas pretī ari nav pret palīdzēšanu,bet ,ja cilvēks braukā diezgan glaunā auto un pieder diezgan lepna māja,tad atvaino tikai paņirgāties sanāk.Man ari ar naudu ir pizģec ,deļ kovidcirka,bet es sūtu pakas cilvēkam,kurš zaudēja vēl vairāk.Nav man viņa pat ne brūte,ne sieva,vienkārši pazīstu.Būtu man lieka nauda i malkas kravu nopirktu un uzdāvinātu.Nav naudas ,tad limuzīnu pārdod.Tas skuķis man pat neprasija palīdzību,bet vnk redzēju,ka ledusskapis pilnīgi tukšš,stāv tikai maizes klaips vislētākais un pie kaimiņa aizlienētās vistu olas uz parāda.Kā vēl mājā elektrība nav atslēgta viņai? Nezinu.uzdāvināju šokolādes konfekšu kasti,tak viņa apsēdās un raudāja.

28.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Tādas uzspēlētas un pārspīlētas rūpes ir pilnīgi liekas. Nu iztiks dzīvnieki arī bez Supes žesta naudas, ja reiz pašai ir spiedīgi.

27.jan 2022 Atbildēt
Diāna Sirmā Bērziņa

ak,dievs-jo tālāk ,jo trakāk...un tiešām ir naivie,kas skaita naudu???lai nu kam,bet ne jau žurnaļugām,kas pelna melojot...

27.jan 2022 Atbildēt
Gunārs Savelis

Ja maceja piedzemdet,tad ari jamak iztik ar naudu,nevis diedelet kauns.Lai prasa bernu tevam, virietim jauztur savi berni nevis locekli iebazt, nenest atbildibu.

27.jan 2022 Atbildēt
Lolita Afremenkova

Norāda bankas kontu un tad pārdzīvo par ieskaitīto naudu!😳😡

27.jan 2022 Atbildēt
Aivars

Nav prātiņa Inesītei, durka sen pēc viņas ilgojas!

27.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Lai iet uz paneļa stāvēt,gan jau kaut kas sanāks.

27.jan 2022 Atbildēt
Gints Karklins

Šajā grūtajā laikā, kad Latvijas iedzīvotāji nolikti uz ceļiem , pārskaitīt naudu žurnālistei, kura iet vienā solī ar šo korumpantu valdību ? Tas ir grēks pret Latvijas tautu. Lai uzprasa Jurašam un Bordānam, tiem kukuļos labi maksā.

27.jan 2022 Atbildēt
Sarmīte

Ja vienkāršs, strādājošs cilvēks nonāk smagā situācijā, tad Latvijā atradīsies daudz tādu, kas nories ne pa jokam. Tā vietā lai atbalstītu un palīdzētu latvieši naida pilni [ne jau visi], skauž un ķengā. Kaunētos. Tad, kad pašiem vajag palīdzību, tad zin gan ka jāzvana 4 studijai vai vēl kādam. Novēlam Inesei izturību, veselību un neklausīties ko melš ļaunuma darītāji.

27.jan 2022 Atbildēt
Jānis Bānis

Sarmīte arī laikam paplēš kājas katram kas pasaka burvja vārdiņus "es tevi mīlu", un nelietojot kau vai gumijas uzmavas, guļas apakšā vai lec virsū tā brīža tuvākajam tēviņam. Man nav nekas personisks pret tādām "inesēm un sarmītēm", bet lasot komentārustai Inesei pilni 100 nav, un arī nebrīnos kādēļ viņai nav naudas - naudu, ko viņai un viņas bērniem personīgi ziedo līdzcilvēki, neviss sadala nedēļas vai mēneša tēriņiem, bet bezatbildīgi pārskaita trešām "sit ķepā" biedrībām. Iespējam, ka mans komentārs ir skarbs un rupjš, bet man nav dota cita iespēja izdarīt savādākus secinājumus pēc Ineses izteicieniem! Cilvēks mācās no savām kļūdām - vienreiz kļūdās, otreiz, bet trešo reizi kļūdīties attiecībās jau norāda uz plānprātību! Un ko lai mācās tie mazie bērni - tētuki mainās kā gadalaiki aiz loga! Man grūti (neiespējami) Inesi nosaukt par māti. TV seja sevi ir izblamējusi neatgriezeniski!

27.jan 2022 Atbildēt
Rita Schmitz atbilde Jānis Bānis

Tev vīreli kauna nemaz nav , morāles lasītājs atradies

27.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Rita Schmitz

gitler kaput

28.jan 2022 Atbildēt
Marite Pavlovica

IZKLAUSĀS DĪVAINI-TĀDA NABADZĪBA,BET ATDOD SUŅIEM.TAI PAŠĀ LAIKĀ APKĀRT IR CILVĒKI KURIEM NAV PAR KO MAIZĪTI NOPIRKT.JA GRIB POPULARITĀTI ,TAD LAI IZDOMĀ KAUT KO NORMĀLĀKU.

27.jan 2022 Atbildēt
Rita Schmitz

Kas tev pret suņiem ? Suņiem arī gribās ēst

27.jan 2022 Atbildēt
JO Lanta

Es arí nesapratu šo Ineses "joku"! Kādēļ tad nevarēja sazināties, piemēram, ar Kasparu Pudniku un daļu saziedotos līdzekļus novirzīt Tautas kustībai GAITNIEKS, kura palīdz trūkumā nonākušajiem Latvijas iedzīvotājiem???

27.jan 2022 Atbildēt
Aleksandrs Roznovs

Dita mahren publicē kontu ja naudu atdod kaķiem

27.jan 2022 Atbildēt
Rita Schmitz

Tev žēl, nahren

27.jan 2022 Atbildēt
Dzintis atbilde Rita Schmitz

gitler kaput

29.jan 2022 Atbildēt
gundega

Nav slikti ka tauta tik atklāta , bet 3 bērnu mātei bez ienākumiem dižiem īpaši vientuļai vajadzētu būt lēts daudzmaz valsts dzīvoklis , vis taču dārgs .Tās trakas īres cenas taisa jaunu krīzi , vai kāds tic, skatoties rietumu sereālus redzam pavairak sociālos dzīvokļus .

27.jan 2022 Atbildēt
Ervīns Rudzītis

Jo tālāk jo trakāk!Vajadzēja tak ar drusku padomāt,pirms radīt bērnus,bet tā jau Latvijas klasika ir..!

27.jan 2022 Atbildēt
Vita

Arī nesaprotu, kāpēc cilvēkiem tik grūtā laikā būtu svešiem suņiem jāziedo?

Nav nekas pret dzīvniekiem, taču tā nav saimnieciska rīcība, vienīgi, ja aiz tā nestāv kāda slēpta vēlme, izpatikt visiem, ar dzīvniekiem saistītiem ļautiņiem, kur taču arī nevājas summas apgrozās.

27.jan 2022 Atbildēt
Daiga Mauriņa

Lai iet strādāt .

27.jan 2022 Atbildēt
Leons Kimmelis

Ak latvieši, latvieši, Inese padalījās ar savām pārdomām, bet noteikti bija jāparāda visi mūsu tikumi un netikumi, sāksim taču beidzot cienīt viens otru.

27.jan 2022 Atbildēt
moriss

Cieņa?Es pat sevi necienu,kur nu vēl tevi vai kādu citu!Šī valdība ir sagrāvusi,manu, ticību un cieņu jebkam!

27.jan 2022 Atbildēt
Vito

Inesīt....nākošo reizi,kad Jums ļoti,ļoti vajadzēs naudiņu,cilvēki Jums nedos.Viņi ziedoja Jums,bērniem,ne dzīvnieku patversmei un centram.Vēl ziema nav beigusies un bērni ātri aug....

27.jan 2022 Atbildēt
Miks Kozlovskis

Mani ļoooti interesē, kur ir un ar ko nodarbojas Inesītes daudzo bērnu tēvi. Vai tiešām visi ir miruši? Varbūt tiešām ir nopietni jāpiedomā, kam gulties apakšā. Vismaz ne katram smaidīgam pretīmnācējam...

28.jan 2022 Atbildēt
Andrew Greenfeld

Cilvēki jūs atklāti uzvedaties, kā sadisti kur nu vel apspriest demogrāfisko situāciju,

par bērniem! Jums Gar citiem nav ne kripatiņa sirdsapziņas, bet tikai lai domātu par sevi, jo citi jānostumj malā no labklājības par spīti savam trūkumiem aiz skaudības vai redzot otrā cilvēkā kļūdas, bet savu atbildību par savām pieļautām kļūdām neredz, jo nav ne viena sirdsapziņa, bet gan cietsirdība pret apkārtējiem. Nenodari otram to ko tu negribi, lai tev dara pāri! Lai jums visiem veselība!

28.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

šito nolasi ari Rīgas pils kundziņiem

28.jan 2022 Atbildēt
Anita Jakušonoka

Cik cilvēkiem ir mazi berni un grūtības ar naudu, tikai parasts cilvēks neprasa no citiem, velk kā māk.

28.jan 2022 Atbildēt

Komentēt