FOTO: Annu Lieckalniņu pamatīgi pārsteidz ieraudzītais maizē

© Ģirts Ozoliņš/F64

Geštaltterapeite Anna Lieckalniņa sociālajā vietnē Facebook publiskojusi divus video, kuros parāda, ko pamanījusi nopirktajā produktā.

Kā redzams video, A. Lieckalniņa parāda, kā maizes šķēlē uzgājusi svešķermeni. Spriežot pēc video, tā varētu būtu kāda darba cimda daļa.

"Emmm... šodien laikam neēdīšu..." - pie video komentārā raksta A. Lieckalniņa.

Ekrānuzņēmums no Facebook/Anna Lieckalniņa

Annas sekotāji komentāros notikušo uztvēruši ar humoru un smej, ka sievietei būtu jāpiedalās loterijā ar šādu "veiksmi".

"Darba cimds kādam iekrita mīklas katlā!", "Zīme, ka nevajag ēst miltu izstrādājumus!", "Njā, ļoti “paveicās”. Ēstgriba uzreiz kā ar roku noņemta un nav…", "Tev noteikti arī loterijā veiktos, jo šādu maizes šķēlīti iegūt ir vismaz miljonam no viena", "Fuuuuu… es laikam vispār vairāk neēdīšu", "Arī maizes cepēja ir tikai cilvēks - nokrita zeķenes vai apenes, iekrita mīklas baļļā... " - komentāros raskta soctīklu lietotāji.

Jau vairākkārt ir ziņots par gadījumiem, kad iedzīvotāji sūdzējušies par dažādiem produktiem. Piemēram, rīdziniece Anda devās uz veikalu pēc sava iemīļotā Krievijas siera. Tomēr, atnākot mājās un nogriežot pirmo šķēli, secināja, ka tas pavisam neatbilst zināmajam piena produktam. "Tikai mājās izlasīju, ka ražots Polijā! Tā nebūtu problēma, ja vien Krievijas siera kvalitāte šim produktam nebūtu 0!" - sūkstījās rīdziniece.

Savukārt aktieris, brīvmākslinieks Madars Zvagulis mikroblogošanas vietnē "Twitter" atklāja, kādu pārsteigumu piedzīvojis atverot vaļā saldumu kasti - kastītē trūka vairākas konfektes.