Komentāri: Covid-19: Pavļuts pirmo reizi runā par drošības pasākumu atvieglošanu

īpaši stulbs

Jā, Pavļutam tiešām grūtākais vēl priekšā...

24.jan 2022 Atbildēt
Andris Savickis

jā gan un ne viņam vienam

25.jan 2022 Atbildēt
Dzintis

Dirsa dreb tam pipeļzodam.Anglija un Brisele dod vaļā.Tiko tak teica,ka respiratori javalkā ,jo 6000 inficēto dienā.? Meli melu galā

24.jan 2022 Atbildēt
Vitalij Nartish

Paveele no agshas!!! Vinsh pats neko nelemj!

25.jan 2022 Atbildēt
Tedis

Mērkaķis ir pulka gudrāks nekā šitas lopiņš.

24.jan 2022 Atbildēt
Haralds Elceris

daļa specialistu uzskata ... ja pats nav specialists, lai nesmird. lasīt paši protam! 🤮

24.jan 2022 Atbildēt
Saulceris

Kas tie par speciālistiem, veterinārārsts Goga Dumpis? Visās puslīdz attīstītajas valstīs kā Lielbritānija sāk būsterīšus ar buldozeriem zemē rakt, a mūsējam nopirktajam lisajam pidrilam pa pirmo zorti.

25.jan 2022 Atbildēt
Andis

Ko absolūts nejēga medicīnā var rosināt?

Vienīgais ko muļķis var izdarīt, tad parādīt, ka covid ir viena milzīga afēra un visi tajā iesaistītie ir noziedznieki.

Priekš kam ierobežojumus un kādas distancēšanās, ja nevakcinētie ir distancēti no visa jau no 15. oktobra? Žīža nelīdz, tad priekš kam to vēl potē? Melus, ka tā pasargā no smagas saslimšanas ar letālu galu, pat to vairs nav iespējams pamatot, jo epsilona/omikrona covid pārveidojums neizraisa vairs pneimoniju un līdz ar to ir kļuvis par vieglāku saslimšanu par sezonas gripu, ar kuru ir jāslimo septiņas dienas, bet ar covid 2-3. dienas. Galvenie slimotāji jau ir žīžas sapotētie saslimšanas laikā, kurus pieskaita pie nevakcinētiem, lai slēptu Kariņa - Pavļuta noziegumu. Jūs taču būtu jātiesā kara tribunālā par terorismu.

24.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

No sākuma es arī biju par totālu vakcinēšanu, bet tagad vairs nē.

24.jan 2022 Atbildēt
Andis atbilde īpaši stulbs

Cilvēki pieļauj divas fundamentālas kļūdas - neņem vērā, ka oficiālais viedoklis vienmēr ir meli, bet ja kāda daļa patiesības ir tajā, tad tikai tādēļ, ka varas mērķis sakrīt ar patiesību kādā jautājumā; covid vakcīnas gadījumā bija vispirms jāatbild uz jautājumu, vai to pat var reāli izstrādāt. Atbildi jau dod saslimušie paši. Ja pārslimojušie var saslimt ar nākamo pārveidojumu, tad vakcīnu izstrādāt nav iespējams. Un vakcīna tiešām nav kalcija tablete un lietojama tik tad, ja saslimšana beidzas ar nāvi vai invaliditāti.

Kas attiecās uz covid, tad pilnīgi viss par to no a-z ir meli.

Ja Pavļuts ir muļķis medicīnā, tad ir SPKC ar Perevoščikovu priekšgalā vēl jo . Man tas idiotu kantoris piesaistīja uzmanību jau pagājušā gada pavasarī ar lēmumu, ka uz no Itālijas iebraukušiem attiecināt stingras epidemioloģiskās prasības, bet no Vatikāna atvieglotas prasības, it kā vīrusam būtu svarīgi, ka Romā ir 0,034% no tās teritorijas zemes pleķis, kuru sauc Vatikāns. Ne tajā nokļūt, ne izkļūt no tā, nav iespējams apejot Itāliju. Tas, ka Vatikānā dzīvojošie ir potēti (pat ja pieņemtu, ka covid eksperimentālā vakcīna darbotos, tad to ik dienas apmeklē tūristu pūļi.

Patreiz jautrākie meli SPKC mājas lapā ir par omikrona attīstības apturēšanu vesela mēneša garumā, kaut īstenībā jaunais pārveidojums jau mēneša laikā ir pilnībā izkonkurējis iepriekšējo pārveidojumu. Būtu vismaz kaut kā saskaņojuši saslimstības pieaugumu ar jaunā pārveidojuma attīstību, bet laikam tur visiem smadzenes kā cāļiem un uz neko tādu nav spējīgi.

24.jan 2022 Atbildēt
Andris Savickis atbilde īpaši stulbs

es gan nekad ir problēmas ko radīja mūsu valdībiņa....Latvijai tos100 līdējus mājsēdniekus vairs nevajag nekad jo tie ir dīkdieņi

25.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs atbilde Andris Savickis

Šodien atkal esmu ne tikai pret obligāto, bet arī pret pārējo pretcovid vakcinēšanos.

25.jan 2022 Atbildēt
Dzidra Gaidele

vai jau atpakaļ gaitu ieslēdz

24.jan 2022 Atbildēt
Sergejs Sergio Kalinovskis

Debiloids!!!

25.jan 2022 Atbildēt
Veselīgs adekvāts uzturs

Tie kas nav dzirdējuši Bila Geitsa lekciju 2015 gada vasarā, tad nāksies man vēlreiz atkārtot ko viņš teica: ”Mūsu ir krietni par daudz. Cilvēku skaits visā pasaulē tuvojas 9 milijardiem. Ja mēs labi ''pastrādāsim'', tad varētu samazināt cilvēku skaitu par 10-15% !!! Vēl Geits teica, NĀKOTNĒ MŪS VISUS SAGAIDA VĪRUSA UZPLŪDUMS'', bet nepateica kāds un kad. Tie bija Bila Geitsa vārdi! Jums tas neko neizsaka ?! Lieta tāda, ka šī te PLANdēmija jau iepriekš tika SMALKI UN DETALIZĒTI ieplānota, pamatīgi IZSTRĀDĀTA, tikai vairums cilvēku, diemžēl, to nezina! Tāpēc nākas atgādināt tiem kas jau to zina, un tiem, kas neko nezina ! Neļaujiet sevī ielaist eksperimentālo ŠVAKCĪNU, jo galu galā tā ir eksperimentāla! NEVIENS no mums nav eksperimentu trusītis! ŠVAKCĪNA NAV izgājusi savu pārbaudes ciklu, kā minimums 5-10 gadus! Jautājums ir tāds - kāpēc tik ļoti grib ŠVAKCINĒT visus cilvēkus pēc kārtas?! Tāpakt kā aitas uz cirpšanu?! Bils Geits vēlas īstenot savus plānus kopš 2015 gada, tapēc viņš neapstāsies kamēr nebūs ŠVAKCINĒTI vizmas 90-95% cilvēku visā pasaulē! Sen zināms fakts, ka pasaules bagātākie cilvēki grib lai uz pasaules būtu - ZELTA MILIJARDS. To var izlasīt Viltšīrā, apvienotajā karalistē uz stonhedža lielajiem akmens bluķiem! Oligarhiem ir vajadzīgs ZELTA milijards, kas viņus apsargās, izpriecēs, un apkalpos. Pārējie 8 milijardi tiek pakļauti utilizācijai, nevajadzīgas sīkas biomasas daļiņas, diemžēl. Cilvēkiem ir jāsaprot, ka Šī te ŠVAKCĪNA satur tādus ķimiskus elementus - smagos metālus, kā piemēram svinu, dzīvsudrabu, formalīnu un pat embrija daļiņas, un vēl daudzus citus elementus, kurus mums parastajiem mirstīgajiem NEKAD neviens zinātnieks neatklās! Normālam veselam cilvēkam nav vajadzīgas nekādas, eksperimentālas ŠVAKCĪNAS, pēc kuras potes ilgākā laika periodā nav zināmas sekas! Kaut gan dažas no tām jau ir zināmas, kā piemēram: sievietēm neauglība, autisms, trombi! Mūsu dabiskā imunitāte pati spēj tikt galā ar vīrusiem un papildus iejaukšanās mūsu ķermenī, imūnsistēmā ir - NOZIEGUMS un genocīds pret cilvēku kā tādu!!! Tas nav pieļaujami! Masu informācijas līdzekļi ZOMBĒ un cenšas pakļaut cilvēku prātus ar savu propagandu un ideoloģiju! Overtona logs labi iedarbojas uz masām! Domājiet līdzi, analizējiet, meklējiet sakarības!

25.jan 2022 Atbildēt

Komentēt