VIDEO: Arņa Krauzes sirsnīgais sveiciens Maestro dzimšanas dienā

© F64

Šodien Maestro Raimonds Pauls svin savu dzimšanas dienu. Strap daudzajiem laba vēlējumiem ir arī Arņa Krauzes sveiciens.

"Sveiciens Maestro dzimšanas dienā. Slavenais Paula humors 1983.gada Latvijas radio raidījumā “Mikrofons”, šādu sveicienu ar pievienotu video mikroblogošanas vietnē "Twitter" ievietojis Arnis Krauze.

Ar sveicieniem un laba vēlējumiem neskopojas arī Guntars Račs: "Pašlaik kopā strādājam pie 3 jaunām dziesmu programmām. Apbrīnoju Maestro, jo šīs, protams, nav vienīgās programmas pie kurām viņš šobrīd aktīvi strādā. Novēlu izturību un tādu pašu radošumu arī turpmāk, bet klausītājiem novēlu atrast laiku to visu dzirdēt, " raksta G. Račs.

Šodien arī Neatkarīgajā ir intervija ar izcilo komponistu. "„Bet es gan palikšu tepat. Cik nu varēju, tik darīju. Tā šī dzīvīte būs pagājusi... Vismaz godarakstu un ordeņu man ir daudz - varu visu žaketi nospraust,” pašironiski smejas Raimonds Pauls neilgi pirms 86. dzimšanas dienas. Mums gan ir vienalga, cik to ordeņu uz viņa žaketes, jo daudz svarīgāka ir apziņa, ka dzīvojam vienā laikā ar ģeniālo latvieti Raimondu Paulu, ka runājam ar viņu un klausāmies viņa neizzūdošo mūziku. Daudz laimes dzimšanas dienā, Maestro!

Visu interviju var izlasīt šeit

Slavenības

Reklāmas, kas daudzus cilvēkus "iegrūda" parādu jūgā līdz 2018.gadam, šodien ir vēsture, kas atkārtojas. Toreiz valdība pieņēmuma lēmumu aizliegt reklamēt ātrās aizņemšanās iespējas uz neadekvāti augstiem procentiem, kas mudināja paņemt naudu dzimšanas dienas svinībām, Ziemassvētku dāvanām un citām lietām, bez kā var iztikt.

Svarīgākais