Reizenbergu pamatīgi sadusmo Levita algas pieaugums

© Ģirts Ozoliņš/F64

Bārmenis Andris Reizenbergs Anastasijas Kuzminovas, Edgara Orlova materiālā "Prezidentam maksās vēl vairāk" izdevumā "Privātā Dzīve" neslēpis dusmas un sašutumu par prezidenta algas pieaugumu.

"Es tiešām esmu dusmīgs, tās ir šausmas! Tas nav Latvijas Valsts prezidents, kurš atļaujas sev pacelt algu brīdī, kad tauta cieš un daudziem nav, ko ēst.

Tas ir galīgi nepareizi. Tas pierāda - viņš dzīvo citā realitātē, nav kopā ar savu tautu, viņš nav savā vietā un viņam nerūp iedzīvotāji," pauda Reizenbergs.

Viņš saka, ka Levits taču nav nabadzīgākais cilvēks valstī. Lai viņš beidz kaitināt tautu.

Viņš aicina Levitu iedot konta numuru, lai var ieskaitīt 50 eiro reprezentācijas izdevumiem, blociņam un pildspalvai, ja viņš to nevar atļauties par savu algu. Bet naudu lai dod cilvēkiem, kam nav, ko ēst.

Portāls NRA jau rakstija, ka Valsts prezidentam Egilam Levitam šogad būtisks algas pieaugums. Valsts prezidents Egils Levits šogad algā (pirms nodokļu nomaksas) saņems 6260 eiro mēnesī un vēl 1252 eiro mēnesī reprezentācijas izdevumiem. Salīdzinot ar pagājušo gadu, prezidenta atalgojums pieaugs par 360 eiro.

Svarīgākais