Baumo, ka populāras aktrises nāve saistīta ar balstvakcīnu

© ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA

Tika baumots, ka leģendārā komēdiju aktrise Betija Vaita, "televīzijas pirmās lēdija", kas mūžībā devās31. decembrī, tikai dažas dienas pirms savas 100. dzimšanas dienas, esot mirusi neilgi pēc Covid-19 balstvakcīnas saņemšanas.

Pēc minētajām baumām aktrises aģents Džefs Vitjass nācis klajā ar paziņojumu saistībā ar viņas nāvi, atklājot, ka Betija aizgāja mūžībā miegā, atrodoties savās mājās.

Viņš noraidīja informāciju, ka Vaita 28. decembrī saņēmusi Covid-19 vakcīnas trešo devu.

"Cilvēki saka, ka viņas nāve bija saistīta ar vakcīnas trešās devas saņemšanu, taču tā nav taisnība. Viņa nomira dabīgā nāvē," sacīja aktrises aģents.

Betijas pazīstamākās lomas ir filmās "The Mary Tyler Moore Show" un "Golden Girls" Viņai pieder Ginesa rekords "Ilgākā izklaidētāja TV karjera".

Savas karjeras laikā Vaita ir saņēmusi astoņas Emmy balvas, trīs Amerikas Komēdijas balvas, trīs Ekrāna aktieru ģildes balvas un vienu Grammy balvu.

Vaitas karjera izklaides jomā ilga vairāk nekā deviņas dekādes, pirmoreiz parādoties radio programā "Empire Builders", 1930. gadā astoņu gadu vecumā. Vairākus gadus vēlāk Vaita no radio izklaides programmām pārgāja uz televīziju. Vaita ir vadījusi vairākus ASV spēļu šovus. Betija Vaita ir pazīstama ar Rozas Nīlundas lomu komēdijseriālā "Sweethearts". Vaitai ir veltīta zvaigzne Holivudas Slavas alejā un 1985. gadā tika iekļauta ASV televīzijas slavas zālē.

Svarīgākais