Komentāri: Gobzems pārsteidz ar netipisku ierakstu soctīklos

Kintija Grinberga

Āksts un klauns vienā vārdā sakot,kurš sakarīgs normāls cilvēks tic viņam

3.jan 2022 Atbildēt
Lauma

Gudrāks jau nu mazliet ir par taviem elku kariņu un levitu. Cilvēks vismaz kaut ko dara, lai ietu pret sistēmu, kas uzspiež mums nedemokrātiskas lietas. Lai Gobzemam veicas, varbūt kaut ko panāks. Cerams.

3.jan 2022 Atbildēt
Agris atbilde Lauma

Cilvēks dara visu lai nokļūtu pie varas, Viņam neinteresē ne morāle ne likumi. Svarīgi sacelt lielāku troksni lai vairāk par viņu runātu. Varbūt Tu atceries 2021gada pavasarī gobzems aicināja visus lietot maskas, ievērot distanci. Pēc kāda laika viņš saprata ka tādā veidā populārs nekļūs.

3.jan 2022 Atbildēt
Beatrise Ezera atbilde Lauma

Ja būtu, tad neplātītos.

3.jan 2022 Atbildēt
Raivis Strumskis atbilde Lauma

Neesi nu tik naiva. Viņš vienkārši saka to ko jūsu bariņs vēlas dzirdēt bet jūs savukārt neapzināti vai varbūt pat apzināti sniedzat viņam to ko viņs vēlas un tas ir atbalsts un potenciālie vēlētāji. Manipulācija ar ausīm tīkamām skaņām. Uz vēlēšanu laiku ja nepieļaus kādu kļūdu būs jau nolasijis pietiekami daudz lai tiktu ievēlēts un tad apmetīs kažoku uz otru pusi identiski kā Kaimiņš. Populisms pilnā krāšņumā.

3.jan 2022 Atbildēt
Vilcienstūrmanis atbilde Lauma

Viņam reitingus vajag, ne jau tauta viņu interesē!

Kā deputāts viņš varēja daudz ko izdarīt, bet izdarījis nav neko!

Pat savus solījumus, nevienu nav izpildījis!

3.jan 2022 Atbildēt
Beatrise Ezera

Lai kā cenšas, nebūs premjers.

3.jan 2022 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Pārsteidz apgalvojums par alkohola nelietošanu, bet bez alkohola nemaz nav iespējama normāla ķermeņa funkcionēšana, pat smadzenes izstrādā alkoholu.

3.jan 2022 Atbildēt
Andris Vilde

Bet kotletes vai bez šņabja ēd?

6.jan 2022 Atbildēt
īpaši stulbs

Baigi netipisks ieraksts, jā!

3.jan 2022 Atbildēt
Lateju_vada_kretīni

Vsk. Dsk.

Nom. apņemšanās apņemšanās

Ģen. apņemšanās apņemšanos

Dat. — —

Akuz. apņemšanos apņemšanās

Lok. — —

3.jan 2022 Atbildēt
Beatrise Ezera

Kur tu redzi, ka viņš ir kaut ko izdarījis?

3.jan 2022 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

- Piedošanu, žēlīgs kungs, ka es šito paskatījās ātrumā ! ..... Pavisam jau kukū ...

3.jan 2022 Atbildēt
Juris Harlinskis

Netipisks ir karins ar co

3.jan 2022 Atbildēt
Daina Laudere

cilvēki !!!!!......viņš taču ir psihiski nelīdzsvarots cilvēks !!!.....vai kāds atceras, ko viņš , kā jurists, jo bija iesaistīts-vadīja Imantas Maxima traģēdijas cietušo lietas....viņš visiem cietušajiem, skaļi bļaujot visiem ieteica atteikties no cietušo kompensācijām, jo viņš panākšot ka cietušie un to tuvinieki saņemšot miljonu, miljonu.......rezultātā daudzi atteicās no piešķirtās naudas kompensācijas, paklausot Gobzema "ieteikumiem"...........un tad Gobzems pazuda, nozuda miglā.......Ko tagad viņš bļauj soc tīklos un TV, ka jāgāž šī valdība, ka viņš pacelšot , sacelšot visu tautu.......MUSINĀTĀJS, SLIMS CILVĒKS.... nav saprotama šī deputātu un ministru, un valdības iecietība.........kapēc viņš nav ievietots kādā nervu klīnikā, vai vismaz atstadinats oficiāli no visiem deputāta.........

3.jan 2022 Atbildēt
Uldis Ķimenieks

Kamēr Gobzems bļaustās,tikmēr Šlesers vāc punktus atkārtojot visiem zināmas patiesības un muļķi domā, tas ir pareizais ,mēs par viņu,bet āža kāju biksēs neredz.

4.jan 2022 Atbildēt
Saulīte

Man gan patīk Aldis, izskatīgs vīrietis. Vienreiz sazvanījāmies, uzbudinoša balss. Diez, ir tikpat pieredzējis gultā, cik savā profesijā... Nevēlos iztēloties, vēlos pamēģināt

4.jan 2022 Atbildēt
Solveiga Pelnēna

Jā,viņš dara visu,lai būtu populārs un arī runā,kā viens te izteicās" ausīm tīkamas lietas" . Un tad? Tas ir 200 rez labāk,nekā tais partiju listēs ir visvisadi vārdi ar uzvārdiem,kas prasās tikt ievēlēti,bet par viņiem neviens neko nezina. Es tāpat nezinu,kur radās Latvijai tāds Levits vai tāds Kariņš. Man būtu jāmeklē rakstos un vecās avīzēs varbūt? Bet vai viņi bija Latvijā populāri? Un ko tādu Latvijas labā paveicis Levits,ka viņu ievēlēja par prezidentu. Ko paveicis tādu svarīgu Kariņš? Un kāpēc pianistam jābūt par veselības ministru? Paši redzat,ka viņš tik gaisu jauc un mediķos neieklausās. Tad kāpēc Gobzems ar savām" tēzēm" nevarētu pretendet vismaz uz iekļūšanu Saeimā. Ja vajadzēs,tur viņam to muti aizbāzīs. Kāds sākumā bija Kaimiņš? Skat,kur rātns palicis! Un ja nenomierinas kāds- uztaisa lietu un izdod kriminālvajāšanai

Būtu tik cilvēks,lietu vienmēr var piešūt-Staļina laika izteiciens,bet no kā tad mācāmies?

5.jan 2022 Atbildēt
Andris Vilde

Visi gribētu ideālu ka Ulmani. Tagad Ulmanis pie varas netiktu un atbalstītāju nebūtu pat Gobzema tusētājos

6.jan 2022 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Man domāt, nav viņš saprātīgs. Ļoti slikta gramatika.

5.jan 2022 Atbildēt

Komentēt