Komentāri: Millers par "vienu no stulbākajiem valdības lēmumiem"

īpaši stulbs

Vadošie UK infekcionisti atklājuši, ka Omikrons nepielīp, ja bāros dzer neatšķaidītu viskiju.

29.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vai mājas apstākļos arī var dzert neatšķaidītu viskiju, jeb mūsu šmakovku ?

29.dec 2021 Atbildēt
manC no laukiem

...MK lēmums atļaut nevakcinētajiem... - ar uzsvaru uz NEVAKCINĒTAJIEM!!! da kāda starpība, kas to triperi izplata... un kas, - būs patīkamāk, ja to dabūsi no vakcinētā?... pirms spriest par citu stulbumiem, papriekš padomā vai paC stulbumu nedrukā... piemēram tas, ka trolejbuss braukā pilns, ar kaudzi, tas ir ok?...

29.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Nu ja Milleram buutu smadzenes,vinsh runaatu savaadaak!!!!!

29.dec 2021 Atbildēt
Irena_ieva

Man šim cilvēkam gribās jautāt kur viņš dzīvo uz neapdzīvotas salas un nezin un neredz,ka ikdienu cilvēki brauc pārpildītos sab.transportā,sen tad visai Latvijai vajadzēja nomirt ja būtu tik nu nāvējoši viss un sen RS šoferi vien pēc otra mirtu.Nevajag muldēt,pieriebies no tādiem,kā Millers klausīties stulbajās replikās!!!

29.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Ciematā kur dzīvoju ap 2000 iedzīvotāju.Kādu pus gadu nav dzirdēts,ka kāds slimotu,kādi 7 slimoja,bet nu sen dzīvi un veseli.Mirst tikai citiem,bet es tādus nezinu.Zajebaļi jau ar saviem meliem popkorniem un omikrāniem.Staigāju pa veikaliem ,bet nekad nēsmu aizrāvies ne ar uzpurņiem,vai roku dezinfekciju.Bļaķ nu kā nav tā nav ne korova-19 ,ne omikrāna.Dzirdu tikai draudus.

29.dec 2021 Atbildēt
Daina Dzilna

Pilnīgi piekrītu, Ieva.Millera prātuļojumi šai sakarā neko gudri nešķiet.

29.dec 2021 Atbildēt
are atbilde Dzintis

nu paziņai tēvs ar māti nomira, 85-86 gadi.. Tā vēl dzīvotu... izskatās tas ir genocīds pret veciem cilvēkiem... Tikai ragaviņu vietā tagad ir covids un cilvēku stulbums

30.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Bet kā Millers iedomājās, kā būtu pareizi? Jaungada naktī likt bāriem cilvēkus izmest uz ielas 23.00? Un tālāk tad kas... viņi ietu mājās un liktos gulēt? Vai tomēr tie bāri turpinātu strādāt, jo visus jau policija nespētu apstaigāt. Un cilvēki masveidā dotos turpināt svinēt pa dzīvokļiem, bieži vien lielā šaurībā un saspiestībā.

29.dec 2021 Atbildēt
Venēra Ronkauska

Jūs laikam esat aprobežota - tad kāpēc visu šo laiku ir aizliegumi? Kāpēc tieši Jaungada naktī drīkst? Vai kovids paņems brīvu dienu/nakti? Ja reiz ir TIK briesmīgi visu laiku, tad BRIESMĪGI ir arī Jaungada naktī. Šī stulbība, ar pārmērīgiem aizliegumiem, te arī apstiprinās - nekā bīstama nav, bet ir izdevīgi, ka visi tā domā...

31.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Neko stulbāku vēl nebiju lasījis, tiesa, tamlīdzīgus prātojumus praktiski nelasu, pietiek ar virsrakstiem.

29.dec 2021 Atbildēt
Zigfrida Kalatrida

Bus labi ' . ... Pieņems klāt, ka

..... " pieKrievijā ražotos kondensētos pienus, 3. izm. pamperus, strīpainas adītās cepures ucccc. tikai ar IQpasēm no 10am līdz 2pm tirgot veikalos ar 800 līdz 1000 m ......DRĪKSTĒS .... " - nu, tas tā - ideju laboratorija..

... Bet VAJADZĒJA gan atļaut darboties TIKAI tiem veikaliem, kur kases viena no otras VISMAZ 4-5 m ( viegli uzshemot un piemest, lai uzturētu 2 m svēto distanci šķērsām arī ) ( vai līp tikai gareniski ? ) un tur, kur viena kase, PIRCĒJI NO KASĒM VISMAZ arī lai pa 2m distancējas ..... 2X2 TOK! ....... oi, nedorabotočka nedouchtjonnaja !!!!!!! ... - - Darba vēl oioioi !

29.dec 2021 Atbildēt
Leons Grinbergs

Neticiet

Pat Vadības aģenti atzīst ka spirts nogalina corvir.

29.dec 2021 Atbildēt
floksis

Protams, ka šis valdības lēmums ir stulbs. Taču - vai vienīgā vieta, kur cilvēkiem sagaidīt Jauno gadu, ir bāri ? Vai tiešām ???

29.dec 2021 Atbildēt
Helmuts Andersons

psc,dumpis2.........

29.dec 2021 Atbildēt
Silvija Malina

beidziet vienreiz kladzināt par tiem nevakcinētajiem! jebkurš patreiz var slimot,var inficeties un inficēt,jo gripa ir gripa un gadu desmitiem tas tā ir bijis!!! svinēs,nesvinēs,mājās,krogā-tas ir katra izvēle un te nekāda sakara nav nevakcinētajiem,lielāks drauds līdz šim ir bijis pārliecinātais-vakcinētais! vai nebutu vienkāršāk ātrais tests un priecājies cik luste.Esi slims-sēdi mājās! veselīgu 2022!

30.dec 2021 Atbildēt
Vitalij Nartish

Ne par to domaajam!!!! Kinaa 11 miljoni vakcineeto un nevakcineeto iespundeeti maajaas un mirst badaa!!!!!!!bit.ly/3pCXdjt

30.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Vitalij Nartish

drīz paši mirsiet.Man pohuj tā ķīna

31.dec 2021 Atbildēt
ekels

Tu kropli nevakcinētajiem liec mieru!

30.dec 2021 Atbildēt

Komentēt