Komentāri: Aivi Ceriņu pamatīgi sadusmo novērotais uz ceļa; izceļas asa diskusija

Aivars Vītiņš

CSN tiem, kuri ir šos noteikumus vismaz redzējuši, nosaka, ka jāizvēlas tāds braukšanas ātrums, ar kuru netiek apdraudēts pats vadītājs un pārējie satiksmes dalībnieki. Veselais saprāts saka to pašu. Tātad pāķu rallistiem nevajadzētu eksponēties uz koplietošanas ceļiem.

27.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vajag pierakstīt to autiņu nr. un pēc tam izlamāt publiski.

27.dec 2021 Atbildēt
Imants Krumins

Ja nejédz braukt tad tádos ziemas apstákļos jáséż májás neviss vilkties gliemeża átrumá uz komplietośanas ceļiem nevis traucét, provocéjot autovaditájus uz riskantiem apdzíśanas manevriem!!

27.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Tāpēc sēdi mājās. Ja nejēdz normāli vadīt automašīnu pa koMplietošanas ceļiem, tad ej ar kājām. Būsi veselīgāks. Un mierīgāks. Un pamācies rakstīt.

27.dec 2021 Atbildēt
Roberts Cipulis

Jā pa komplietośanas ceļiem jābrauc prātīgi.

27.dec 2021 Atbildēt
Krokodils Gena

Ievilksi krūmiņos, ja ne kokā!

27.dec 2021 Atbildēt
Pēteris Leiškalns

Piesātinātā utomašīnu plūsmā, apdzīt ir bezjēdzīgi, jo ieekonomēt var tikai ~ 3 sekundes (ja ievēro 3s distanci, ja ne - tad vēl mazāk). Tātad, veicot 20 apdzīšanas manevrus (tie ir ļoti, ļoti bīstami, bet ziemā - vispār...), var pabīdīties kolonā minūti uz priekšu. Vēl 20 - vēl par minūti uz priekšu. Neko daudz vairāk mūsu attālumos "ieekonomēt" neizdosies. Un ko ar tām pāris minūtēm iesāks? Par 2 minūtēm ilgāk pasēdēs pie TV? Apdzīt ir jēja uz relatīvu tukšas šosejas, ja viens vai divi auto brauc būtiski lēnāk, par saprātīgu ātrumu (nevis maksimālo atļauto, kas pēc būtības ir paredzēts braukšanai gaišā dienas laikā pa sausu ;soseju labi pārredzamā vietā).

27.dec 2021 Atbildēt
Jānis Resčevskis

No sevis varu pateikt ka 25 gadus braucot ar visdažādāko tehniku sevišķi pēdējo 5 gadu laikā ir savairojušies netikai bremzes bet arī tie kas brauc vasaras laikā piem. Pa Jūrmalas šosejas kreiso malējo ar 50 un muld pa telefonu, nu vienkārši dauņi, runājot par tiem kas velkas ir tikai viens padoms... Ja baidies, nemāki, nevari pabraukt nu paliec mājās, šoseja ir domāta braukšanai nevis zeķu adīšanai pie stūres, smago, autobusu šoferiem ir darba un atpūtas laika režīms un tādi onanisti pie stūres šiem šoferiem spiež to neievērot jūs velkoties radat bīstamas situācijas, jo ir daudzi nepacietīgie kas skries garām un sekas var būt dažādas...

27.dec 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

Tāpēc ir labi Vācijā ka kravinieki pa brīvdienām nedrīkst braukt.

27.dec 2021 Atbildēt
Imants Krumins

Pilnígi pareizi, pilni ceĺi ar lohodroniem kuri knapi izspieduśi B kategoriju un satraucas ja káds uzlicis labas brenda ziemas riepas un var braukt normáli!

27.dec 2021 Atbildēt
Ina Fominova atbilde Imants Krumins

ha ha ha ha ha pasam laikam nevis B kategorija bet brenda kategorija ha ha ha ha ha Suunu ciems...

27.dec 2021 Atbildēt
Tedis

Nezinu kurā pusē nostāties,pagaidīšu piderasa reinika komentāru....

27.dec 2021 Atbildēt
Edzus Zvejnieks

40km, attālums starp Rīgu un Jelgavu, braucot uz 90km/h 40km var nobraukt 26 minūtēs, braucot uz 70 km/h 34 minūtēs, starpība 7 minūtes, bet reāli uz šosejas Rīga Jelgava būs mazāks laika ietaupījums rēķinot dažus luksoforus un apdzīvotas vietas.

27.dec 2021 Atbildēt
Yohn Plunt

Diženais "tv personība" lieto kaut kādus pašam vien zināmus vārdus. Kas ir "džasēt" un "šūres"? Nudien nezinu ar ko varētu aizstāt "džasēt", bet "tv personība" acīmredzot nekad nav dzirdējis vārdu "špūres". Tās parasti veidojas uz virsmām ar mīkstu segumu. Tātad nevis kaut kādas "šūres", bet "šPūres".

27.dec 2021 Atbildēt
Ina Fominova

dzhasi na Talsi - svaigi mellenji, peerni gasu lasiiti :D

27.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vajag vasaras riepas nomainīt un tad būs labi.

27.dec 2021 Atbildēt
Ans Profi

mūsdienās kad ir ziemas riepas uz 50 70 brauc pēdējie dolbajobi...ja nespējat iekļauties tajos 90 - tad sēžiet mājās, brauciet ar sabiedrisko vai vnk ejietditst :) un vēl lohi lēni braucošie - palasiet noteikumus! tajos ir rakstīts : ja esi lohs satiksmes traucēklis aiz kura vaeidojas rinda,kollona. tev ir jāpabrauc malā un kolona jāpalaiž - lūdzu iegaumējiet šo lēnie divplākšņi 😁

27.dec 2021 Atbildēt
Imants Krumins

👍👌👍👍onanisti pilni ceĺi kas apdraud satiksmes drośíbu.

27.dec 2021 Atbildēt
Vairis Beņķītis

Būtu lietderīgi jaunos šoferīšus autoskolā mācīt braukt gan vasaras gan ziemas apstākļos.Vai ,liekas ka Zviedrijā,pensionāri tik pa savu pagastu drīkst braukt.Tas mērķēts tiem vadītājiem,kas ar pazemināto ātrumu bremzē satiksmi.Baļķu vedējiem gan nekasamies klāt!Ārī drīz būšu pensionārs,sasodīts.

27.dec 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Brauc kā traki....un sitas kā traki...pilni grāvji ar mašīnām...īpaši daudz blondīnes!

28.dec 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Jo lepnaaks auto,jo lielaaks idiots(te) pie stuures...Ir arii iznjeemumi,protams,bet kopeejaa aina ir taada.

28.dec 2021 Atbildēt
Nieva

Palielināt kriminālatbildību par apzinātu miesas bojājumu nodarīšanu, mantas bojāšanu, slepkavību un slepkavības mēģinājumu. Beidzot ieviest apdrošināšanas medicīnu. Un tad. lai tik "pareizie latvieši" lido pa lielceļiem. Savādāk Staļinpapa sačakarēto latviešu genofondu neattīrīs. Protams, pirmais nosacījums ir, ka šai valstij jāizveido beidzot institūcija, kas saucas Valsts policija.

29.dec 2021 Atbildēt

Komentēt