Komentāri: Anna Lieckalniņa atklāj, ko par šo laiku vēsta taro kārtis

Tedis

Nu kāds taču guļ ar šito tizluma baktēriju!!!

27.dec 2021 Atbildēt
jānis

Anniņ, šajā laikā kakla veselībai ieteicams dziļais minets

27.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

geštaltterapeite ?Tā ir tā zālīte ko šī iepirka Holandē kaņepju veikaliņā ?Narkomāne mūsdienās ir gešterapeite,bet veselības ministrs pederasts.Kas tālāk?

27.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Geštaltterapeite. Traks amata nosaukums, tāds, ka nemaz nav viegli izrunāt.

27.dec 2021 Atbildēt
Sarmīte Štrausa

Un es tā cerēju izlasīt, ko par šo laiku vēsta kārtis. Briesmīgi vīlos.

27.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Geštaltterapeits- cilvēks, ar kuru tu vari parunāties, izklāstīt savas problēmas, un viņš tevi uzklausīs. Tarifs par 45 minūtēm- 30- 40€

Vārdsakot, visai dārgs bārmenis. Kamēr nebija Geštaltterapeitu, viņu darbu veica tieši bārmeņi. Katram zināma situācija- cilvēks savas ikdienas rūpes vēlas noskalot pie bāra letes. Bārmenis ir tas, kurš viņu uzklausīs, parunāsies, bet, ne gluži par brīvu. Ir jāuzsauc arī bārmenim- tā teikt, ielej man vēl 100 gramus un sev arī! Un bārmenis runāsies, nedzīs cilvēku laukā, pat ja viņš ir palicis pēdējais apmeklētājs un bārs drīz slēgsies.

Es labāk izvēlos bārmeni- viss tas pats, vienīgi ieraut arī var, tātad sarunas raitāk vedas :)

27.dec 2021 Atbildēt
Diduu

es reiz bārmenim par 4 stundu terapiju dzeramnaudā atstāju 100 dukātus.... un jutos laimīgs...... līdz pamodos nākamās dienas pēcpusdienā....

28.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Komentārus taču rakstīt var, ko..?

27.dec 2021 Atbildēt
Леонора Николаева

Čābīgas geišas latviskais variants?

27.dec 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns

Un, ko tad vēsta kārtis geštaltmeitenei?

28.dec 2021 Atbildēt
Andris Kalnins

Šī meitene franču Makronam sajauktu galvu...

28.dec 2021 Atbildēt
Vērotājs

Tām ballītēm, ko rīkoja brliskoni viņa ir par vecu.

28.dec 2021 Atbildēt
Vērotājs

Cilvēks ar nesakārtotu dzīvi nevar būt geštaltterapeits. Smuka, bet auksta un nelaimīga lelle, arī tas smukums ir atbaidošs. 60tajos 6 videni beidza māsas, viena tāda smuka nāca uz blakus māju pie draudzenes Daigas, varēja redzēt viņas dzīvi, iedomīga jau no bērnības, visa saģērbta importā, bantes matos, smalka kundze. Sākumā viņai bija čaļi ar Jawām, pēc tam jau jauni kungi ar ar auto, tad ar 21. Volgām, pēc tam vecāki kungi, tad pazuda no redzes loka. Pēc gadiem 20 nejauši satiku uz Ķīpsalas šņabja veikala pakāpieniem, skats nožēlojams. Acis sadauzītas zilas, netīra, saplēstas zeķbikses. Nezinu kas vainīgs, bet laikam jau māte –– audzināja sev princesi kurai bija piekrišana un uzmanība, bet neviens kavalieris princesei nebija labs. Pēc tam kompānijas, alko un aizgāja pa rokām, palika par nevienam nevajadzīgu nelaimes čupiņu. Vairāk neesmu viņu redzējis, visdrīzāk jau atdusas smiltājā.

28.dec 2021 Atbildēt
Diduu

nu šausmīgs stāsts......

28.dec 2021 Atbildēt
Vērotājs atbilde Diduu

Tas nav stāsts, dzīve mēdz būt šausmīga.

28.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Ja nekļūdos Lieckalniņa bij hokejista Ozoliņa brūte ,ar ,kuru dzīvojot no miljonāra Krūmiņa īrēja villu par 15 000 ls mēnesī.Ozols tagad nav vajadzīgs,jo strādāja vienu brīdi kaut kādā firmā par menedžeri.

29.dec 2021 Atbildēt
Diana Mikelsons

tedis ,janis,dzintis un citi antini netiek talak par "dejamo kaktu"tapec nerakstiet par Annu.

30.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Pat es būdams lauku pāķis rakstu ar mazāk kļūdām,bet,ja kāds runā rupji ar mani,tad varu atbildēt ari rupji...vispār jau sievietēm ir tas dējamais caurums un ,ja jums ir par vienu smirdīgu caurumu vairāk,tas nenozīmē,ka citi nevar izteikt savu viedokli par skuķi ,kurš gadiem ilgi ceļo pa turīgu,slavenu cilvēku rokām un tiek izmantota kā gumijas lelle.Narkomāne,jo bij pa tv kā šī Holandē nāk ārā no narkotiku veikaliņa ar paciņu ,kuru tiko tur nopirkusi.Liepziedu tējiņa ?

30.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Dzintis

Jūtama cieņa pret sievietēm, noteikti tēvs tev bērnībā iemācīja.

31.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Dzēsts lietotājs

да,ты точна дурак

31.dec 2021 Atbildēt
Svetlana Treija

Kāda īsti profesija ir Lieckalniņai?Nekādi nespēju atcerēties?Kā tik viņa nav dēvēta presē.Galu galā nekas vairāk,kā zīlētāja.Ņem nost maizi čigānu sievietēm,kurām tā ir dzimtas profesija.

31.dec 2021 Atbildēt

Komentēt