Komentāri: Vaira Vīķe-Freiberga skarbi izsakās par pašreizējo situāciju

Harijs Kimze

Nekāda streipuļošana vairs nav.

Kovidfašisti jau maršē visā Eiropā.

27.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

27.dec 2021 Atbildēt
Antoņina Apša atbilde Vova the Vagabond

... piekrītu Māras Zālītes komentāram...☀️

28.dec 2021 Atbildēt
Vadims LV atbilde Antoņina Apša

Vienai vecai Sorosītu piegulētājai valsts piešķir elitaru kapavietu,cita Mārīte zālītes iespaidā tos murgus par pūdeli sacerēja.

29.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Vai tad vēl naudas par maz? Freibergas vietā es neko nestrādātu, visus nākuj pasūtītu un baudītu saulainās vecumdienas.

27.dec 2021 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Viņa gatavo kādu jaunu cūcību Latvijai,varbūt Daugavpili noandelēt kaimiņiem???

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Es arī šito nesaprotu. Vēl skaidrs ja sētnieks ar savu pensiju piestrādā,bet iemācies atpūtināt savas smadzenes un kaulus neko nedarot. Ēd pareizi viegls sports terapija un baudi dzīvi. Ne , jāparāda ka jaunie nespēj viņu nomainīt.

28.dec 2021 Atbildēt
Politruks

Visu Varu Fuck ir vēl dzīva? Viņai ir viedoklis?

27.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Godīgi sakot, nesaprotu šo gaušanos. Bērni, kam zoomā bija gadu jāmācās, mācījās, jo nebija citas iespējas. Cilvēki, kam jāstrādā un maize jāpelna, ir spiesti strādāt šādā veidā. Bet viņa taču ir pensionāre! Neviens viņu nespiež lasīt tos dokumentus un piedalīties tais sanāksmēs. Tā ir viņas izvēle to darīt. Nav tad ko gausties. Turklāt tās sanāksmes, kur viņa piedalās, ir absolūti bezjēdzīgi senilu pensionētu politiķu klubiņi, kur nekas netiek ne izlemts, ne nolemts. Vienkārši pensionāri pļurkstelē visādas senilitātes. Agrāk satikās dzīvajā, iešmigoja, uzkoda kādu austeri, salēja sevī litriem kafijas, tagad zoomē un gaida laikus, kad atkal varēs pagrūstīties pie tām austeru bufetēm.

27.dec 2021 Atbildēt
Anda Dreimane

Viņa ir globāliste ,kas aktīvi piedalās sātanistu kustībā ..viņai ir savi zudevumi...uzdevumi šis planētas iekarošanā ..par to viņai jau smuki sapiķots...sātans neko par velti nedod ..ne santīmu par velti ..

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Pilnīgi piekritu

28.dec 2021 Atbildēt
Tedis

Lai job uz Kanādu,tur ir mierīgi,var paņemt līdz streipu,kariņu,vēl kādu emigrantu...

27.dec 2021 Atbildēt
Jōnis Nemīzis

Un vēlams cietuma marša pavadībā,ko aizrestotajā telpā atskaņos mūsu medicīnas spīdeklis.

27.dec 2021 Atbildēt
antivate

Kāpēc uz Kanādu? Lai dodas pie sev mīļiem krieviem. Putins augstu vērtē viņas kazačoka lēkšanu 9. maijā Sarkanā laukumā, valsts valodas likuma sačakarēšanu, naidu pret latviešu varoņiem - leģionāriem un Abrenes dāvināšanu.

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Laba ideja

28.dec 2021 Atbildēt
jānis

šī galoša savā ievēlēšanas dienā aizliedza LV svinēt 8 martu/noteica kā parastu darba dienu - melno datumu

27.dec 2021 Atbildēt
raivo

Nu ja tev vecajam komunistam ta bija oficala dzeršanas diena.

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Dannenbergs

Visu cieņu Freibergas kundzei, vislabākajai jaunās Latvijas republikas prezidentei.

Pilnīgi piekrītu viņai domās par to, kas patreiz notiek pasaulē.

27.dec 2021 Atbildēt
Juris Saukāns

Jā!

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Par ko cienīt šito veco mīklu? Par to,ka uzdzīvoja par valsts naudu pa restorāniem un gadā norija miljonu latiņu? Par to,ka braukāja 100 štukas vērtā mersī un kad meta šo no pils šī izspļāva,ka viņai pašai esot jākrauj savas parpalas un nav iedoti kalpi?

27.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Par ko tā visa cieņa? Par augstprātību, ko viņa atkal demonstrē? Kā lai jūtas bērni, kas gadu blenzuši datora ekrānā? Skolotāji, kas tā mācījuši? Studenti, kas savus kursdabiedrus ne reizi nav satikuši? Viņiem nav izvēles, viņiem ir jātup pie tā ekrāna, jo darbs un mācības klātienē ilgstoši liegti. VVFienei neviens neliedz to datoru izslēgt un iet ārā dārzā baudīt dabu un laika ritumu.

27.dec 2021 Atbildēt
Jōnis Nemīzis atbilde Dzintis

Par Abreni paldies,ka mūsu valdībai vēl par tiem nabagiem nav jādomā.

27.dec 2021 Atbildēt
antivate

Katra tās čekas veterānes parādīšanās tikai vairo manu pārliecību, ka par noziegumiem pret valsti ir jāatjauno nāvessodi un tiem nav jābūt parastiem.

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Jōnis Nemīzis

Jā,švakcīnu mazāk jāpērk.Tur putins indē

27.dec 2021 Atbildēt
Vadims LV

visu necieņu vienai vecai amerikas globālistu s..čkai !

29.dec 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Kaa ragana vinja liekama uz saarta,bet kaa ,,Kanaadas zoss,, - uz grila resteem ! Bet,varbuut pietiktu ar resreem vien ? Visu augshmineeto taa vecene ir nopelniijusi ar uzviju...

27.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vai tad lamājās arī ?

27.dec 2021 Atbildēt
Aivars

Tā rozenkreiceru kuce pati jau no marasma streipuļo.. :))

27.dec 2021 Atbildēt
Lateju_vada_kretīni

Kanādas ielene gatavo jaunu nodevību Latvijai, ka tik daudz strādā liberastu un Covidnacistu labā?

27.dec 2021 Atbildēt
Filips Līcis

..jā darba pilnas rokas ! Daudz kas palicis noslēpumos tīts .Ar kādiem paņēmieniem viņai izdevās Latviju iepīt tajā ES kaut gan nekas neliecināja ,ka tas ir iespējams

Arī Baltkrievijā Lukašs panāca savu ! Lielu izbrīnu tautā radīja viņas izbrinā

teiktais : ,,Ko !? Vai tad manas valdīšanas laikā Latvijā bija arī ,,JUMTS !!!?'' Tas viss kopumā bija tik nožēlojami !!! Tikpat ,kā viņas kādreiz teiktais ,...visai drīz Latvijā dzīves līmenis būs virs vidējā ES. Šo dziesmiņu sākuši pirms kāda pus gada dziedāt arī Sabiedriskie mēdiji. Nožēlojami , lai neteiktu ko vairāk !

27.dec 2021 Atbildēt
Malda Freiberga

Droši būtu varējusi šī stiprā sieviete to Dzīves Līmeni Latvijā pacelt, ja vienai teikšana būtu visā Latvijā. Bet tur jau atkal bija daudzi partijnieki bremzes uzlikuši, liekot daudz ko piebremzēt, jo kā tad nu pēkšņi atļaus tautai pacelties Eiropas līmenī. Varbūt pat solīja novākt no krēsla, ja neklausīs vietējos miljonārus. Tā tik toreiz 1935.g.Ulmanis pacēla latviju Eiropas līmenī. Vēsturei vajadzēja atkārtoties........bet par daudz vēl Krievu komunisti tais augstos krēslos sēž.

27.dec 2021 Atbildēt
cilveks444 atbilde Malda Freiberga

Kā reiz, VVF zālē, kad viņu ievēlēja par Latvijas prezidenti, ieveda čekists Bojārs. Kā reiz, VVF bija viena no retajām, iespējams, vienīgā, kurai čeka ļāva braukt tur, kur citus ārzemju latviešus pat tuvumā nelaida. Kā reiz, VVF par prezidenti gatavoja, nu jau var teikt latviešu tautas nodevēja, Māra Zālīte. Kā reiz, tieši VVF kalpoja un kalpo globālai varai, lai attīrītu Latviju no latviešiem. Padomājiet, kas bija VVF padomnieki, kādi nelieši tur bija? Labā roka Bondars, nelietis un cilvēku apzadzējs, vēl tur Kargina sieva tusējās, turklāt tas nebūt nav viss. Tie tipāži, kas bija un, visticamāk, ir ap VVF, kura tik derdzīgi gaudoja par iekāroto kapa vietu, jāsaka, nav tie, kas domātu par Latvijas un latviešu tautas labklājību.

28.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Malda Freiberga

Nezinu par Eiropas līmeni Latvijā,bet es esmu runājis ar cilvēkiem ,kuri jaunībā dzīvoja Ulmaņlaikā un strādāja kā kalpi un strādnieki un atbilde bij viena.....alga 2 ls dienā un darbs no saules gaismas līdz tumsai,bet attieksme pret viņiem....vergi un kalpi.Dažreiz besī tā pārāk pārspīletā karogu vicināšana.Te minēja mežabrāļus kā patriotus,bet ir grāmata par Zalves vēsturi ''Zalves grāmata'' Imanta Auziņa atmiņas ,kur stāsta gan slikto, gan labo par komunistiem,gan fričiem,gan partizānu Oškalnu.Viss kā bij un atmiņā ir palicis viens fragments visvairāk,kad izslavētie Latvijas mežabrāļi-patrioti no attāluma izklaidējas apšaudot mājas,kur pa pagalmu skraida mazi bērni un mēģina tiem tāpīt.Patiesība rūgta.

28.dec 2021 Atbildēt
raivo

Te noteikti ir tautas nodzertāko smadzeņu komentāri. Šie noteikti nav patieso tautas bals komentāri.

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Pierādījums tam ka patiešām tauta nodzērušies un jau pat neuzticas pārbaudītām vērtībām

28.dec 2021 Atbildēt
Andris Vītols

V.V.Freibergas bažas ir PAMATOTAS. ... TO apliecina arī komentāri, kuros sarakstītas muļķības. ..., JO DAUDZI TĀ ARĪ DOMĀ. ... Tāds daudzums naida un stulbuma apdraud Latviju un tās pilsoņus. ...

27.dec 2021 Atbildēt
Vita

Pilnīgi piekrītu... Komentāri vnk krimināli... :(

27.dec 2021 Atbildēt
Jahnis Kalninysh atbilde Vita

Bet pelnīti un patiesi !

27.dec 2021 Atbildēt
Normunds

Gudrīte pamodusies!Nez', kur tik ilgi bija pazudusi?Varēja palikt savā importa mājvietā-sataisīja sūdus un aizlaidās!

27.dec 2021 Atbildēt
Rūta Zvaigzne

Zeme atveries! Palasīju komentārus (diemžēl) un mati ceļas stāvus!!! Vai tiešām arī tādi ir mani tautieši- latvieši!? Sajūta tāda, ka būtu iekritusi kādā vircas bedrē... Man patiesi KAUNS par to,kā cilvēki izgāž tādu žulti... it kā viņiem iekšā būtu tikai puvekļi...

27.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

tā ir patiesība,bet,ja nav,tad stāsti kā īsti bij???Nevis tikai stulbi vicināt karogu un visiem pēc kārtas,ieskaitot čekas stukačus laizīt tiem dirsas

28.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Un, vai nav???

28.dec 2021 Atbildēt
Janīna Klindžāne

Kāda daļa prievīšonkuļi un tautiskās tantes , iespējams, par viņu arī jūsmoja. Jā - Valodniece - speciāliste, Toties kāda liela tautas daļa uz šo personu raudzījās un raugās dikti skeptiski.

27.dec 2021 Atbildēt
Valdis Rudzitis

Piekrītu. Ar 1000% , varbūt, diemžēl,bet tā bija un ir.

28.dec 2021 Atbildēt
cilveks444

Māris Ruks "25 gadi sektā"

"Vai esat pamanījuši, kā izmainās Vīķes-Freibergas seja, kad Latvijas Valsts prezidentei uzdots neērts jautājums? Viņas skatiens it kā nedaudz ieiet uz iekšu un tad šaujas atpakaļ. Lai strādātu par klīnisko psiholoģi, saskarsmes lietas ir jāapgūst un jāpārzina perfekti. Daudzi psihologi apbrīno ne vien klīnisko suģestiju, bet arī tādu kā parapsiholoģisko maģiju. VVF ar maģiju rotājusies vienmēr - gan lekcijās, gan publikācijās, gan praksē. Arī korporācijās ar to nodarbojas. Kas tad ir maģija? Centieni ietekmēt citu cilvēku apziņu pēc saviem untumiem un vēlmēm, upuriem to pat neapzinoties. Nesen, atbalstot savas "mūža māsas", korporelenes Daces Melbārdes rīcību valsts naudas šķērdēšanā, VVF teica: "Latviešiem tā ir slimība, padomju laikā viņiem iestāstīja, ka viss nāk par velti, bet nav tādas lietas kā brīvas pusdienas. Visam ir sava cena", vēl vīzdegunīgi piebilstot, ka "nevajag sākt strīdēties un ņaudēt par santīmiem."

Bet VVF uzskata, ka tieši viņai kā "īpašajai" un "izredzētajai" viss pienākas par brīvu. Uz visas Latvijas iedzīvotāju rēķina. Par to liecina VVF prezidentūras laiks un turpmākie gadi. Gan grezns dzīvoklis, gan limuzīns, gan privātsekretāre, vēl "blata kaps" beigās. Demokrātiskas valsts prezidenta institūcija VVF laikā pārvērtās tādā kā viduslaiku hercogistes galmā. Ne jau katram gadās uzsākt savu prezidentūru, nobraucot govi un nesamaksājot ne centa saimniecei, kurai govs bija vienīgais papildus iztikas līdzeklis. Un pabeigt prezidentūru ar milzīgu iztrūkumu no valsts budžeta, kad, nododot stafetes kociņu Zatleram, VVF iedod vēl klāt vairāk nekā miljonu eiro iztrūkumu. Vai sākās izmeklēšana, kur palikusi nauda? Nē. Zatlers paprasīja papildus naudu no Valsts kases.

"VVF dzīvokļa tualetes papīra turētāji izmaksāja trīsreiz vairāk, nekā tolaik Latvijas pansionāri saņēma mēnesī, lai izdzīvotu. Ja VVF gribēja pārspēt Rotšilda Parīzes apartamentus, tad aizmirsa, ka Rotšilds bagātību nopelnīja akcijās, nevis rupji pievācot parīziešu nodokļu maksātāju naudu. Trīs tualete podiem VVF pieprasa ar divi tūkstoši eiro. Summa tobrīd lielāka, nekā vienkāršai Latvijas daudzbērnu ģimenei divu mēnešu izdzīvošanai, jeb nauda, par kuru II grupas invalīds tolaik varētu dzīvot vismaz pus gadu. Kad daudziem trūkst vēža ārstēšanai, kad badojas pensionāri, knapinās vientuļās mātes, tā ir iespaidīga eksprezidentes alkatība un nejūtīgums pret tiem, kas jau agrāk apmaksāja viņas prezidentes algu un dzīvi. Nu cilvēki par viņu turpina maksāt un maksāt..."

28.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

ļoti precīzi manas domas ari tādas.Letiņi vienmēr bij un būs savu kungu dirslaižas un tie nezin un nesaprot atšķirību starp labo un ļauno

28.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Palasi tās summas, kuras norija pa restorāniem.Es saprotu,ka var ari mazliet nofenderēt un uzdzīvot,tas ir saprotams,bet kūkās un austerēs norīt miljonu ls nu tas ir jābūt beģemota cienīgai rīklei

28.dec 2021 Atbildēt
Dzintra Freimane

Anda 100000000000%taisnība -viņa ir arī MASONIETE !!!1

28.dec 2021 Atbildēt
Irena_ieva

Pati tak sākotnēji piedalījās covid šova potēšanā.Ko vai viņai neiedalīja daļu,ka sāk kladzināt?!!!!!

28.dec 2021 Atbildēt
Laura Vanadziņa

Kur šeit bija kāds vārds par potēšanu?

28.dec 2021 Atbildēt

Komentēt