Komentāri: Raidījums: Ko solīja Kariņš pirms stāšanās amatā?

Harijs Kimze

Skaisti irst nav malku cirst.

19.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

19.dec 2021 Atbildēt
Kaspars Agita Sileniece Silenieks atbilde Vova the Vagabond

Diemzheel, peernaa gada ''zaale''!

20.dec 2021 Atbildēt
Pipins Isais atbilde Kaspars Agita Sileniece Silenieks

Pērnā gada zāle saucas "kūla", un kā visiem zināms kūla labi deg... Nu un ar savu rīcību Krišjānis ir nodedzinājis pamatu zem savām kājām, runājot ar cilvēkiem +-85% nemaz nedomā balsot par Kariņu, ir jāmāk pildīt solījumus un ja to nemāk un nevēlas tad iznākums kā visiem viņa prištečiem, cits nekas nebija gaidāms, tā mūsu valstī ierasta prakse.... ( Naudas ir tik daudz, kā nekad nav bijis!)

20.dec 2021 Atbildēt
Ojārs

Zīmīgi, ka vidējā alga ir vienīgais, kas varētu no Kariņa solītā tikt izpildīts. Pārējais piecu jomu sakārtošanā - izglītība, veselība, taisnīgums vai tiesiskums, drošība, iekšēja un ārēja, un uzņēmējdarbība, manuprāt, ir kļuvis tikai sliktāk. Turklāt dramatiski sliktāk!

19.dec 2021 Atbildēt
Diāna Kursīte

Alga????🤣🤣🤣

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Tiko deļ jobanā kovidšova,jo negribēju durties aizgāju no it kā normālas šeptes.(varēja ciest,gada laikā 2 darba vieta ).Profesionāls galdnieks tur uz rokas saņem 700 euro.Pašī divu cilvēku vietā,viens čoms ,lai nopelnītu rāvās tā,ka pēc tam 1 gadu esot ārstējis muguru.Palika gandrīz par invalīdu,bet zajebala un aizbrauca prom uz Angliju.1500 nav redzēts nekur,ja nu vienīgi kādam profesionālam celtniekam ,kurš pašī līdz ģībonim.

19.dec 2021 Atbildēt
Ojārs

p.s. Jaunā Vienotība teiks, ka neviens jau nevarēja paredzēt Covid. Tiesa, bet, ja Kariņš nebūtu visu laiku plātījis rokas bezdarbībā, tad varētu piekrist. Taču, kas viņam traucēja sociālā taisnīguma un sabiedrības solidaritātes vārdā kaut reizi uzstāt uz savu un cirst dūri galdā - būs tā un ne citādi?

Jā Vienotība saka, ka neviens jau nevarēja paredzēt Covid, tad uzreiz tai arī būtu jāatzīst, ka neviens jau nevarēja paredzēt, ka Kariņš būs tāda lupata.

19.dec 2021 Atbildēt
То Дай Цёмик

ĒZELIS KARIŅŠ - dziesma youtubā

19.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jaunībā visi ir optimisti.

19.dec 2021 Atbildēt
Janis Liekne

Atkal kārtējais, kā varēja nesolīt ? Varbūt kāds atgādinās - cik par viņa partiju nobalsoja ?

19.dec 2021 Atbildēt
Tedis

kariņam jātaisa Jurģi,lai job atpakaļ uz dzimteni...

19.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Vēl laiks ir un var paspēt visu izpildīt. Gaidām !!!!!

19.dec 2021 Atbildēt
Ilze Skoromko

Kariņa Valsts robežas,ir ap Vecrīgu.Viņš taču nemelo

19.dec 2021 Atbildēt
Malda Freiberga

Radās liela Apetīte pašam, tiekot tai labi apmaksātā krēslā. Un tas ir redzams visās šajās jomās, kuras viņš tad nosauca pats, bet izpildīja ar mīnusa zīmi.

19.dec 2021 Atbildēt
Sandra Odgaard

Kad beidzot saks rakstit par miljonu lielu aferu, par kuru raksta visas Vacijas avizes

19.dec 2021 Atbildēt
Ainars Lapiņš

āzis kauns par tāsu premjeru

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte

Mīļums 💚 Kariņš labākais premjers kāds Latvijai bijis! Bet alga gan nebūs 1500€, nemaz neceriet, to es jums uzreiz varu apsolīt 😅 jūs nemākat ne naudu pelnīt, ne naudu tērēt, pie tādām algām jūs degradēsities, noēdīsities un kasīsit kules pie TV kastes

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Tu noteikti esi '' veiksmīga uzņēmēja'' kā Kambalas sieva,kura nezināja ,kas ir Kambala līdz nejaušām ieejot instagramā paskatīties basketbolistus uzzināja,ka viņas puisis ir slavens basketbolists??Saulīte...Rīga...centrs ??

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

Es nezināju kas ir Kambals līdz kamēr nra neuzrakstīja par viņiem rakstu un tāpat pārlaidu vien ātri acis pāri, neiedziļinoties. Ļoti kaitinoši uz viņiem abiem skatīties. Dažreiz vienkārši tā dzīvē notiek, ka nepazīstams cilvēks tev krīt uz nerviem un besī, lai arī nav pamats, jo neko sliktu nav izdarījis. Šis ir tas gadījums.

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

Nē, pagaidām neesmu uzņēmēja, bet kad būšu, mani darbinieki dzīvos zaļi. Vienkārši saku, ka visi nav pelnījuši minimālo algu 1500€.

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

Jums vajag iziet cauri tam, kam izgāju cauri es. Vienkārši tas nav godīgi pret mani, pacelt tādas algas, kamēr jūs nezinat kā ir dzīvot īstā nabadzībā. Kāpēc man būtu jāpalīdz katram sētas bomzim, katrai nelaipnai pārdevējai vai ārstiem rupekļiem. Tādas kādas man bija māsiņas dzemdības, piemēram, man tiešām ir žēl pielikt pie algas. Drīzāk jau licenci anulēt!

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

No sākuma domāju, jāpalīdz bezpajumtniekiem, bet realitāte ir tādi, ka liela daļa no viņiem nemaz nevēlas strādāt, bet dzert odekolonu un streļīt uz ielas svešiem cilvēkiem cigaretes. Tāpēc jau saku, ka jāvērtē individuāli. Diez vai justos novērtēts, ja alga būtu tāda pati kā cilvēkam kurš nestrādā un kasa dirsu.

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulīte

Runāt mēs visi skaisti mākam,bet kā reāli ''Saulītes'' pelna naudu un ir '' veiksmīgas uzņēmējas '' nevienam nav noslēpums.Nēessi Saulīt ne mežā pastrādājusi,ne gaterī dēļus pazāģējusi.Pats esmu pirms gadi 20 strādājis valsts iestādē un ļoti labi zinu kā skaistulītes iet pa karjeras kāpnēm. Vienīgais darbs ko viņas darija bij nagu vīlēšana,kafijas dzeršana ,staigāšana ar lepni paceltu degunu un veiksmīga kāju papleššana vajadzīgajām personām.Lieki man stāstīt smaga darba pasaciņas.Paskaties piemēram pa TV kad rāda liela ranga prokurores Krievijā vai kādas iestādes amatpersonas ,visas kā viena izskatās kā fotomodeles.Parādi man kaut vienu fotomodeles izskata sievieti kura mežā zarus valkā vai slauka ielas?

19.dec 2021 Atbildēt
Edgars atbilde Saulīte

Ak cik tu gudra un domā, ka tavs stasts ir tas labākais. Visi ir gajuši cauri ellei, lielakai vai mazākai. Tu brinies par nelaipnām kasierēm??? A tu zini, ka kasierei ir ne tikai jaklausās pircēju lamas, par lietām, kuram viņai vispar nav daļas, bet arī jastradā garas stundas, tai pat laikā saņemot neko??? Pacēla minimālo algu, pazuda stundas. Tas pats ar parējiem "melnstradniekiem". Tu domā ka neviens nevēlas nopelnīt??? Un kā vēl vēlas, bet darba devejam, kas iziet uz "jo lētāk, jo labāk" tas nav izdevīgi. Tā kā beidz dzīvot utopijā. Sistēmu paši esam sapi*** ar vēlmi piedāvat kvalitati par zemāko cenu. Lūk ari rezūltāts. Neliela matemātika - ja cilveks uz rokas vēlas 1000 euro, tad uz papīra tas sastāda nepilnus 1800. No kuriem 400 ir nodoklis darba devējam. Izdari secinajumus pati, cik ļoti darba devējs to vēlas ...

19.dec 2021 Atbildēt
Saulīte atbilde Dzintis

Nevajag piedirst teritoriju, tad arī ielas nebūs jāslauka. Savus sūdus aiz sevis, lai savāc katrs pats. Protams, ir vajadzīgs kāds, kurš sagrābj parkā lapas vai izšķūrē sniegu, bet ja man ir svarīgākas lietas ko darīt, tad loģiski, ka šim darbam noalgoju kādu, lai ieekonomētu laiku. Man savas kājas nevajag plest ne Kabaliem ne citiem pretekļiem, ne jau visas saulītes ir kāju pletējas. Un esmu par manikīru. Diez vai tev patiktu, ka sieva no gatera, pārnākdama mājās, smirdīga ar speķainiem matiem un melniem nagiem pasniedz tev vakariņas.

19.dec 2021 Atbildēt
Dzintis atbilde Saulīte

normāls skuķis no gatera pa taisno iet uz dušu un nevis pie maniķīra

20.dec 2021 Atbildēt
Saulīte

Vispareizāk būtu katru darbinieku vērtēt individuāli, kāds pienesums un labums no katra ir, lai savā starpā sacenšas un pēc tā arī noteikt atalgojumu. Ja būs nopelnījis 1500€, tad varbūt pat pielikt vēl 500€ par centību un labiem sniegumu. Bet tas, kas slinko, tam knapi 500€, lai iekustinātu slinkās dirsas. Un, protams, arī attieksme jāvērtē.

19.dec 2021 Atbildēt
Armands Kravalis

Iespējams, ka lielisks pierādījums, ka šis viņa godīgums un solījumu pildīšana ir tikpat ticama kā viņa pravietojumi par vakcīndrošību un kovidbīstamību , maskēšanās efektivitāti un miljardu godīgo izlietošanu.... ticamība -10.00 un cietumā tādu neliek, jo paši tādi???

19.dec 2021 Atbildēt
Regina Zvilna

Un kāda jums starpiba ko viņš solīja pirms stāŠANĀS AMATYĀ tas bija tiksen ,ko var kasities un zākāties , vipār tauta kada nenormāla palikusi , pārk daudz vāda brīvības atļauts ,vajag laikam kā rievījā noteikt likumu par ārzemju aģentu un cietumā ,un mue ciet /

19.dec 2021 Atbildēt
Regina Zvilna

Jā ķariņš ir labākais ministru prezidents kāds mums ir bijis pēdējos 10 gados .

19.dec 2021 Atbildēt
Mara Brige

Kurš vēl kā Kariņš pukšķina mutiskā orgasma laikā?

20.dec 2021 Atbildēt
Aleksandrs Kuznecovs

Solija visu lai tik tiktu pie naudas zaģešanas,cita vel lieta,ka man un citiem parastiem cilvekiem nebij dota ispeja par viņu balsot,tapec lai viņš tur runa ko grib,uz manis tas neattiecas,es kaut kadus arzemju viesus netaisos ieklausities😁

20.dec 2021 Atbildēt
Aleksandrs Kuznecovs

Atrada sev jaunus saimniekus,tagad tie ir Vacijas zaļo nauda un nauda par kovidhisteriju,bet zaļajem nauda driz beigsies ja viņi turpinas to teret tada tempa,tad pazudis ziņas par zaļo šizo,kliķe ņems naudu kaut no velna lai tik paliktu pie siles

20.dec 2021 Atbildēt

Komentēt