Ko Aivis Ceriņš saka par grūtniecēm?

© Alise Šulca / F64

Raidījumā "Kad viņas satiekas" Aivis Ceriņš pastāsta, kādas, viņaprāt, izskatās sievietes grūtniecības laikā.

TV24 raidījuma "Preses klubs" vadītājs un žurnālists Aivis Ceriņš, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atklājis savas domas par to, kā izskatās sieviete grūtniecības laikā.

"Sieviete grūtniecības laikā ir superskaista. Viņai ir cita enerģija. Kad mēs domājām par Adelīti, tajā laikā man bija bērnu domāšanas laiks, es visur, kur gāju, redzēju grūtnieces, un viņas visas mirdz," apgalvoja Ceriņš.

Latvijas skaistā TV pāra Aivja Ceriņa un Leldes Lietavietes kāzas 2018.gadā bija viens no apspriestākajiem tematiem Latvijas šovbiznesā. Iepazinušies sociālajos tīklos, gredzenus viņi mija maija otrajā pusē Pētera Upīša ceriņu dārzā Dobelē. Abu savienība dzimuši divi bērni Adele un Francis.

Slavenības

Seriāls "Draugi" tika filmēts 90. gados un 2000. gadu sākumā. Tas ir daudzu pasaules iedzīvotāju iecienīts komēdijseriāls. Tajā filmējušies tādi slaveni aktieri kā Dženifere Anistone, Līdza Kudrova, Metjū Perijs, Deivids Švimmers, Kortnija Koksa, Mets Leblāns. Seriāls bija par šo sešu draugu draudzību, taču bez galvenajiem aktieriem, šajā seriālā parādījās arī citas slavenības.