"Esmu noraizējies par Aldi"; soctīklos publicē dīvainu video ar Gobzemu

© instagram.com / @aldisgobzems

Mikroblogošanas vietnē Twitter publicēts video, kurā politiķis Aldis Gobzems redzams savā rīkotajā pasākumā "Rododendrs". Tiesa gan, soctīklu lietotāji pauž neizpratni par video redzēto, proti, Gobzema teikto.

Video Gobzems runā par gaidāmo pasākumu, taču viņa teiktais daudziem šķiet dīvains. Turklāt beigās Gobzems nevarēja pabeigt savu domu.

Politiķis saka: “Vakars ir garš, viss tikai sākas. Es gribu beidzot uzvilkt savas “Armani” drēbes, jopcik ar ārā!”.

Kāda sieviete brīnās, kā viņš pēc “visa šitā” vēl turoties kājās, bet Gobzems atbild: “Viss ir kārtībā, viss ir super, super labi.”

Pēkšņi Gobzemam aizmirstas sakāmais un viņš apjūk.

"Es, ja godīgi, esmu noraizējies par Aldi. Pirmkārt, viņš nevar uzvilkt savas Armani drēbes un otrkārt, to vielu efekts, kas viņam traucēja pabeigt pēdējo domu, kļūst arvien vairāk ievērojams. Papildus tam visam, viņu tur aiz rokas aizdomīga paskata vīrietis," raksta Twitter lietotājs, kas publicēja video.

Kā ziņots, Gobzems pirmdien bija noorganizējis protesta pasākumu, kuru galvaspilsēta gan nebija saskaņojusi. Līdz šim par dažādiem pārkāpumiem aizturēti 16 Gobzema rīkotās protesta akcijas dalībnieki, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pastāstīja Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks.

Slavenības

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Katy Tindemark tiekas ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā. Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņas dzimtā, jo īpaši meitai, nedraud tikpat traģisks liktenis.