Sabiedrībā zināmas personas ironizē par slidenajiem ceļiem Pārdaugavā

© instagram.com

Sinoptiķi nedēļas nogalē solīja apledojušas ielas un šoreiz viņiem bijusi taisnība. Soctīklos cilvēki, tai skaitā sabiedrībā zināmas personas, dalās ar sajūtām, kas rodas šodien atrodoties pie auto stūres uz Pārdaugavas ceļiem.

NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts savā mikroblogošanas vietnes "Twitter" profilā ievietojis ierakstu, kas liek pasmaidīt un piekrītoši māt ar galvu ikvienam, kurš šodien ir pie automobīļa stūres.

"Braucot pa dažām Pārdaugavas ielām jūtos kā Ķibermanis ar bobu braucot pa reni, tikai bez boba vadīšanas prasmēm un , paldies dievam, Ķibermaņa ātruma," ierakstā ironizē Sārts.

Zem ieraksta cilveki dalās savos novērojumus un viedokļos.

"Domāju, ka rīt daudzkārt spilgtākas emocijas garantētas. Kas vairāk nepieciešams tādam braucienam? Drosme, vai ļoti laba apdrošināšana?"

"Un te mums jāuzdod likumsakarīgs jautājums: kad beidzot bobsleja trasēs parādīsies drošības saliņas un stabiņi?"

"Un te mums jāuzdod likumsakarīgs jautājums: kad beidzot bobsleja trasēs parādīsies drošības saliņas un stabiņi?"

Arī mūziķim un raidījumu vadītājam Laurim Reinikam ir viedoklis par situāciju uz Pārdaugavas ceļiem.

"Pārdaugavas ceļi ir vienkārši "es slīdēju pa slidotavu"...= Tām ziemas riepām tāda simboliska nozīme. Un otra lieta - man pietrūkst lampiņu kokos krastmalā. Par svētku tuvošanos nekas neliecina. Esmu runājis, paldies. P.S. Atvainojos citiem Rīgas rajoniem. Nezinu, kas pie jums. Mums Pārdaugavā nav labi ar ceļiem. Galīgi nav labi. Pat baisi. Gaidām sāli vai smilti no Rīgas pilsētas, bet izskatās, ka jāgaida atkusnis. Tas ātrāk pienāks, " pauž Reiniks.

Slavenības

Karaļnams ne reizi vien ir meklējis iespējas, kā attīstīt dažādas biznesa idejas, lai piepelnītos. Reiz nelaiķe karaliene Elizabete II atvēra savu krogu, nu viņas dēls karalis Čārlzs III nācis klajā ar savu ideju, kā nopelnīt, vēsta "The Sun".