VIDEO: Skat, cik īpašu sveicienu Reiniks veltījis Markum Rivam

© F64

Decembra sākumā mūziķis Markus Riva izdeva jaunu mūzikas albumu un soctīklos viņu steidz apsveikt mūziķis Lauris Reiniks.

L. Reiniks dalījies ar 20 gadus senu video no muzikālā raidījuma "Nošu spēles", kur vienā no raidījumiem piedalījusies grupa "Dāmu pops". Video redzams Riva bērnībā, kurš pareizi atbildot uz jautājumu, balvā ieguvis kaseti.

"Šodien viņam iznāk albums, bet pirms 20 gadiem viņš bija puisis publikā manā šovā un vinnēja grupas "Dāmu pops" jauno kaseti, jo zināja pareizo atbildi. Nu tad apsveicu ar jauno kaseti arī tevi @MarkusRiva. Lai vienmēr zini pareizās atbildes!" - ar sveicienu dalās L. Reiniks.

Pats M. Riva sociālajos tīklos neslēpj sajūsmu par Reinika apsveikumu.

"Omg, sis ir episks apsveikums! paldies, Lauri! tur arhīvos vēl daudz “epic” kontenta," raksta dziedātājs.

1. decembrī pie klausītājiem nonāca Markus Rivas albums latviešu valodā, pie kā mūziķis darbu uzsācis, iestājoties pandēmijai. ”Pazudīšu pilsētā” ir kopskaitā septītais albums Markus karjerā, bet tikai otrais, kurā dziesmas ir tikai un vienīgi latviski.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.