Gobzems par privāto dzīvi: Esmu kaislīgi iemīlējies

© Ekrānšāviņš no Instagram

Politiķis Aldis Gobzems, kurš gan vairāk savus sekotājus sociālajos tīklos informē par savām politiskajām un sportiskajām aktivitātēm, dalījies arī ar kādu privātu informāciju - viņš esot iemīlējies.

Kā vietnē Instagram raksta Gobzems, paralēli politiskajām aktivitātēm viņam ir arī privātā dzīve.

"Paralēli privāta dzīve. Iedomājaties, man ir privāta dzīve. Un es kaislīgi esmu iemīlējies. Bet par to pēc tam. Tagad tam nav laiks. Visam ir savs laiks. Ir laiks akmeņus izmētāt un ir laiks tos savākt," raksta Gobzems.

Pirms kāda laika vēstījām, ka pēdējā laikā medijos parādās informācija ne tikai par Gobzema "skaļajām" politiskajām aktivitātēm, bet arī par privāto dzīvi. Proti, baumoja, ka Gobzems dzīvojot ar šķirto sievu Kristu.

Kamēr dažādi informācijas avoti izplata atšķirīgas ziņas, vietnē Instagram Gobzems bija publicējis fotogrāfijas, kurās redzams ar bijušo sievu.

Slavenības

Raidījuma "Slavenības. Bez filtra" dalībniece Katy Tindemark tiekas ar dzimtas matricu speciālisti Kerkiru Graudiņu, lai saprastu, kā tikt galā ar dzimtas lāstu sieviešu līnijā. Katy vecmāmiņa savu dzīvību atņēma pati, mamma nomirusi dzemdībās, tāpēc Katy ir satraukta, vai arī viņas dzimtā, jo īpaši meitai, nedraud tikpat traģisks liktenis.