"Vakcinēties neplānoju"; Šlesers pārsteidz ar Covid antivielu testu

© Ģirts Ozoliņš/F64

Partijas "Latvija pirmajā vietā" dibinātājs Ainārs Šlesers sociālajā vietnē Facebook dalījies ar atklātu ierakstu - viņš demonstrējis pret Covid-19 veiktā antivielu testa rezultātus.

Kā redzams analīžu rezultātos, pēc pārslimošanas ar koronavīrusu Šlesera antivielu daudzums organismā ir vairāk nekā 1100. Viņš uzsver, ka vakcīnēties neplāno.

"

NEPLĀNOJU VAKCINĒTIES! Šodien saņēmu asins analīžu rezultātus, kuri parāda, ka man ir konstatētas 1113,8 antivielas!
Diemžēl Latvijā es nevaru saņemt Covid izslimošanas sertifikātu, jo neesmu izslimojis Covid-19 Latvijā.
Rodas jautājums.
Kāpēc man vispār būtu jāvakcinējas, ja manā ķermenī ir 1113,8 antivielas un izveidojusies dabīgā imunitāte?
Vai tāpēc, lai mani aizsargātu no saslimšanas?
Vai arī tāpēc, ka Kariņa-Pavļuta-Levita režīms grib vienkārši visus novakcinēt, jo viņiem vajag sasniegt lielāku procentu ar vakcinētiem cilvēkiem?" raksta politiķis.
Viņš uzsver, ka Latvijā ir daudz cilvēku, kuri ir izslimojuši, kuriem ir izveidojusies imunitāte un kuriem ir daudz antivielas.
Tādēļ Šlesers aicina cilvēkus neklusēt, ja arī viņi ir palikuši bez Covid izslimošanas sertifikāta.
Viņš piebilst, ka Saeimā MANA BALSS ir iesniegusi priekšlikumu likuma grozīšanai, kuru ir parakstījuši 10,000 cilvēki, lai ikviens, kurš ir izslimojis Covid, un viņam ir daudz antivielu, var saņemt Covid izslimošanas sertifikātu.
Kā vēstījām, iepriekš Šlesers dalījies ar atklātu vēstuli valdībai, Saeimai un Valsts prezidentam par Covid-19 pārslimošanas sertifikāta saņemšanu.
Kā zināms, A. Šleseram inficēšanās ar jauno koronavīrusu tika konstatēta Dubaijā.

"Ņemot vērā to, ka mēs nebijām vakcinējušies, es griezos pie Latvijas vēstniecības Apvienotajos Arābu Emirātos, lai noskaidrotu, kā es un mani ģimenes locekļi var saņemt pārslimošanas sertifikātus.

Neviltots bija mans izbrīns par to, ka, saņemot atbildi no Latvijas vēstniecības, es uzzināju šādu faktu: ne man, ne pārējiem manas ģimenes locekļiem Latvijā netiks izsniegts pārslimošanas sertifikāts!" rakstīja Šlesers.