Komentāri: "Man palika kauns"; kāpēc Kambala satraucas, ka sieva kaitēs viņa reputācijai?

Dace Salzemniece

Sad tad paskatoties vinas intervijas -vina atgadina tadu tuksu veco laiku lauku babu tuks cilveks nez ko tas Kambala vina atradis .Katrs pelna to naudinu ka nu mak....

3.dec 2021 Atbildēt
Anita Greiliha

Pilnīgi piekrītu-reti dumja sieviete.Kamer never muti vaļā-nu vēl tā ,bet,kad sāk runāt-briesmas.Bet šis jau arī ar prātu neizceļas(precīzi krievu teiciens-sila nest,uma ne nado...).

3.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs atbilde Anita Greiliha

Skaista meitene izraisa skaudību?

3.dec 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond atbilde Dzēsts lietotājs

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

3.dec 2021 Atbildēt
Ilze atbilde Anita Greiliha

Odnavo poļa jagodi.

4.dec 2021 Atbildēt
Roze Puķīte atbilde Dzēsts lietotājs

Kurā galā viņā ir skaista? Kā tur bij' tai teicienā- skaista tu neesi, bet stulba gan.

4.dec 2021 Atbildēt
Ingrida Ingrida

Nenāca miegs tonakt. Uztrāpīju šai "slavenībai". Nesaprotu, laikam esmu mazliet nepieskaitāma, vai?, aiz ko šādas tukšpaures nupat ieceltas slavenību godā? Tāpēc, ka Kambalas sieva? Tā? .. Labi. Lai jau zīmējas tā, ja to labāk paliek, man galīgi nav žēl; skumji un tikai.. kā viss notiek pie mums :(

3.dec 2021 Atbildēt
Tedis

Kambālis laikam baigi ir kodis,skaidrā būdams jau šitādu radījumu nebūtu paķēris.

4.dec 2021 Atbildēt
Baiba Lapsa- Frīdemane

DRIZAK TAI SIEVAI JAKAUNAS ,KAD VIRS VINAI IR KAMBALA,AR SAURU ,PATMILIGU DOMASANU.PERSONIGI MAN LIEKAS ,KAD TAI GIMENE NAV VESELIGAS ATTIECIBAS ,BET VARBUT ES KLUDOS.BET VISAS VINU INTERVIJAS UN RUNAS ETERA NEKO LABU NEIEDVES.KAMBALAM ,LABA GAUME DIZAINA ,KAMBALA NEATLAUJ ,TO UN TO ,KAMBALA DEPRESE UZ NABADZIBU KAUTKADIEM DZINSINIEM ,KAS MODE.KAMBALA UN REPUTACIJA ARI UZPUSTS PASLEPNUMA BURBULS.VISS SKAISTAIS IR VIENKARSIBA,NE NAUDAS MAKS ,NE LUPATAS NOVERTE CILVEKU.

4.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Nu par skaistumu var pastrīdēties.Varbūt kāds viņu redzēja pa TV pirms 2 dienām.Mute liela un lūpas jau uzpumpēja, mute atgādināja lielu pelmeni ,kurš runā,parunāt bij grūti,jo lielās lūpas nelokās,jo izskatās,ka tās ir cietas .Skats drausmīgs.(mans viedoklis).Pirms šitā nu vēl tīri normāla bij pēc sejas.

4.dec 2021 Atbildēt
Acidum

Vectēvu nesauca Mirtonkulis?

4.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Nezinu, kādā ēnas zonā bija Kambaļa prāts brīdī, kad viņš par saplēstām džinsām šķīrās no 800 €. Ja man tā gadītos Rīgas centrāltirgū, tad apjēgas brīdi skriešus mestos uz Gogoļa ielas policijas iecirkni un rakstītu iesniegumu par krāpšanas gadījumu.

4.dec 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Aber hundert prozent!!!

4.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

atceros miljonāra Hogana sieva rādija $ 2000 vērtu džinsu auduma somiņu,galvenais nepiemirst ,ka '' zīmols''.ja tā ceļa malā mētātos ,tad domātu ,ka kāds savu auto mazgājis un lupatu nometis .Uz tirgus pāris eiro tādas tirgus tašas piķo.

4.dec 2021 Atbildēt
Acidum

Policija vainīgo tāpat neatrastu un jāvalkā vien būtu, ārā taču nemetīsi, 800€ samaksāti.

4.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Es tieši tā arī nodomāju un tā turpinu domāt.

4.dec 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns

Abi nabagi,maznodrošinātie.

4.dec 2021 Atbildēt
Ineta

Labāk izmanto laiku lietderīgāk, nopelnot ātri un vienkārši: 833138.com/4616773350272586/ sign up to get a 10 US Dollar newcomer bonus!I made more than 200 US Dollars by watching the video here, so you can try it.

5.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Jā!

5.dec 2021 Atbildēt
Dzintis

Paldies Inetiņ,bet es jau esmu piepelnijies internetā ar ''klikšķiem''.Piķa tagad tik daudz,ka nezinu kur likt.Laikam ieguldīšu bitkoinos,Man zvanija viena jaunkundze ari no Maskavas un teica,ka varot iemācīt mani pelnīt naudu.Es nodomāju,ka tas būtu prātīgi piepelnīties un piekritu.Visiem iesaku.Ieguldiju tikai 5 euro ,tagad dzīvoju kā miljonārs.

5.dec 2021 Atbildēt

Komentēt