Komentāri: Naudiņš stāsta par savu Covid-19 vakcīnu, kas nav apstiprināta ES

Gilberts Mats

naciķu žopa, ar ko "novakcinējies"?

2.dec 2021 Atbildēt
antivate

Taču ne jau ar Putins šmurģjak, nedabeigtais krievu kropli

2.dec 2021 Atbildēt
Inta

Pretīgi tipi ar pretīgu žargonu. Uzvemt jums un izmest meslaine

2.dec 2021 Atbildēt
Rolands

Varonis, varonis!

2.dec 2021 Atbildēt
Hans Fufel

Ja covids ir viens, tad kāpēc vakcīnas katrā valstī ir savas? Tāpēc ka vakcīnām ar vīrusu nav nekāda sakara. Tas ir farmācijas bizness un vīruss ir tikai iemesls lai nopelnītu milzu naudu. Ne jau par velti Moderna akciju cena pusgada laikā no 19 eiro uzleca līdz 329 eiro! Vai pēc tādām ziņām vēl kādam ir kaut mazākās šaubas kas ir kas?

2.dec 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Man nav...

2.dec 2021 Atbildēt
Kristiāna

Illuminati totāla populācijas kontrole un naudas kontrole, jo ar sertifikātu tiek iegūti jūsu dati! Bībelē atklāsmes grāmatā var atrast zvēra skaitlis 666 šis sertifikāts ir 666 sātana skaitlis! Ļaunā šī pasaule un ļauni valdnieki pie varas! 😓

2.dec 2021 Atbildēt
Kristiāna

Covid-19 testa ierīces izstrādātas, lai parādītu Covid-19 pozitīvu, lai sabiedrība pieņemtu vakcīnu pēc iespējas ātrāk! Ar drakoniskiem likumiem, lai rādītu bailes un ietekmētu cilvēkus piespiedu kārtā vakcinēties! Viss ir vērsts uz imūnsistēmu, lai ar vakcīnas palīdzību novājinātu imūnsistēmu! Tie, kas būs pieņēmuši pirmo devu, būs spiesti uz otro devu! 3 fāzi SARS/HIV/MERS izlaidīs kā bioloģisko ieroci, daudz cilvēku nomirs. Vakcinētie ies karā ar tiem, kuri vakcīnu nav pieņēmuši! Būs anarhija no visām pusēm. Biljonāri grib būt biljonāri un miljonāri, grib palikt miljonāri, jo labāk ir iznīcināt cilvēkus, nekā tērēt naudu cilvēkiem! Tos, kam ir hroniskas slimības un onkoloģiskas slimības, vajadzētu likvidēt ātrāk, lai nezaudētu naudu no valsts budžeta! Tas ir plāns no JAUNĀS PASAULES KĀRTĪBAS! Un 5G starojums ietekmēs vakcinēto imūnsistēmu!

2.dec 2021 Atbildēt
Ilze

Vakcinēties nevajadzētu ne ar kādu poti. Bet ar Latvijai piegādātājām jo īpaši jābūt uzmanīgiem. Nav noslēpums,ka mums var iesmērēt pēdējos sūdus. Tas viss ir globāls, amorāls eksperiments - ar veselību, ar ekonomiku, vai drīzāk ar abiem kopā.

2.dec 2021 Atbildēt
antivate

Tu vienmēr vari atrasts glābiņu pie saprāta brāļiem aiz Zilupes.

3.dec 2021 Atbildēt
Annija Liepa

Kā tad, vai ES atzītajām vakcīnām uzticēties nevar? Kauns, ka NA deputāts brauc uz Krieviju vakcinēties ar Sputņik vakcīnu. Kā mēs varam uzticēties šādiem deputātiem, kas saka vienu,bet dara ko citu. Vienmēr vēlēju par šo partiju, jo ticēju, bet tagad krasi mainīju domas.

4.dec 2021 Atbildēt

Komentēt