Andrejs Ēķis atklāj, kas satuvinājis viņa jauno ģimeni

© Inga Nestere/F64

Kino producents, režisos, uzņēmējs Andrejs Ēķis un dizainere, pasniedzēja, māksliniece Daina Gāga-Ēķe ir precējušies kopš 2013. gada, savukārt viņu pirmā kopīgā atvase, dēls Aleksandrs, piedzima 2015. gadā.

Kā kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atzīst pāris, tieši dēla piedzimšana palīdzēja satuvināties gan pašam pārim, gan viņu iepriekšējās attiecībās dzimušajiem bērniem.

"Tikai tagad, kad parādījās mazais Aleksandrs, es sapratu, ka Dainas divas meitas, mani trīs dēli principiāli ir pilnīgi sveši. Un tagad tas maziņais viņus uz visu mūžu turēs kopā. Viņi nekur nevar aizmukt viens no otra," pauž A. Ēķis.

Tikmēr Daina norāda, ka ir svarīgi, ka blakus ir kāds uz ko var paļauties, risinot problēmas, īpaši sākumposmā. Tagad gan visi esot jau pieauguši un problēmu vairs neesot.

"Es domāju, ka tas zelta padoms ir atļaut katram būt tādam, kāds viņš ir un dot katram laiku, cik tas viņam ir nepieciešams, lai aprastu ar jauno situāciju un vispār risinātu savas personīgās problēmas," stāsta D. Gāga - Ēķe.

A. Ēķis arī atzīmē, ka attiecību sākumā bijis būtiski neuzplīties ar savu "draudzību un mīlestību" Dainas bērniem: "Jābūt ir vienkārši delikātam. Lēnām jāpierāda, ka tu nepretendē kaut ko nozaugt kādam bērnam."

Šobrīd attiecības starp bērniem esot labas, visi ir pieauguši un, lai gan ikdienā regulāri nesazinās, visi kopīgi atzīmē dažādus ģimenes svētkus.

Slavenības

Realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Magone Liedeskalna ir apņēmības pilna beidzot iemācīt bērniem mest atkritumus tam paredzētā vietā - miskastē. Kā izrādās, Magones mājās atkritumu tvertne nav izmantota vismaz trīs gadus.