Komentāri: Rakstniece Nora Ikstena saņem kļūdainu vēstuli no Levita

bezkaunīgais sivēns

Un kas tad ir tā Iveta Apkalna? Vajadzēja viņai nodot apsveikumu. Starp citu,11.novemgrī nekādi streļķi necīnījās, bet steigā saformētie strādnieku bataljoni no Grīziņkalna apkārtnes.

15.nov 2021 Atbildēt
īpaši stulbs

Iveta varbūt ir Noras kaimiņiene. Ne Prezidents iznēsā vēstules pa pastkastēm. Vaina Latvijas pastā.

15.nov 2021 Atbildēt
Vova the Vagabond

«Egils Levits ir kā spoža zvaigzne. Spīdums, kas šai zvaigznei piemīt, ceļas no dziļas inteliģences, no izcilas izpratnes par Latvijas vietu un lomu Eiropas un pasaules kontekstā. Latvijai ir ļoti nepieciešama zvaigzne, kas apspīd mūsu valsts tumšos beztiesiskos kaktus. Viņš spēj visus putnus, kam nošļukuši knābji, ar savu lielo ticību Latvijas valstij un latviešu nācijai atkalt celt spārnos».

/Māra Zālīte/

15.nov 2021 Atbildēt
Guntis Akmeņkalns atbilde Vova the Vagabond

Jā, jā, un vēlreiz - jā! Tā zvaigzne tā spīd, ka ašs acis žilbst, kā paver muti, es, drošs paliek nedrošs, apsēžos!

15.nov 2021 Atbildēt
bezkaunīgais sivēns atbilde Guntis Akmeņkalns

:)DD Jā,jā, bet mūsu Vova the... ir nelaimīgi iemīlējies Zālītē un nevar vien beigt apjūsmot.

15.nov 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde bezkaunīgais sivēns

...jau smaidu, gaidot preža Jaungada uzrunu tautai... tik neesmu drošs, kad tā būs... jāiet rīt uz mežu pēc eglītes, lai tā uzruna nepārsteidz nesagatavotu...

15.nov 2021 Atbildēt
Heino Jankovskis atbilde Vova the Vagabond

Nu taisni vai baisi paliek! M.Zālīte kā virnmēr izsakās patriotiski glaimojoši! Es gan Lēvīti redzu nevis kā spožu zvaigzni, bet seštūrainu, ar zilām malām apvilktu gan...

15.nov 2021 Atbildēt
Silvija Jakševica atbilde Guntis Akmeņkalns

Tās uzrunas jau tikai sēžot jāklausās! Tā ir svešzemnieka attieksme.

15.nov 2021 Atbildēt
Andris Vilde atbilde Vova the Vagabond

Zālīte bija skaidrā prātā, kad to teica,jeb zem grādiem. Tās bija ilūzijas, ka tāds viņš varētu būt kā prezidenta vietas izpildītājs.

16.nov 2021 Atbildēt
Acidum

Poblēma daudz dziļāka, jau otro gadu Nora atplēš sev neadresētu vēstuli, un sūdzas, ka Levits viņai tās nesūta, bet Iveta deklarējusies Daugavas prospektā 2, Ikšķilē.

16.nov 2021 Atbildēt
Janis Salenieks atbilde Vova the Vagabond

Tu nopietni??? :)

19.nov 2021 Atbildēt
Didzis Aizupietis atbilde Vova the Vagabond

Jā, māra zālīte (ar mazo burtu apzināti) ir ļoti veikli pieslējusies valdīkļu bļodlaižu (lai neteiktu d!rslaižu) grupiņai. Nu ko, kā teica Veidenbaums - "jo vēders kungs visaugstākais" ... Bet nu nekāda cieņa pret šo te dzejdarīti vairs nav un nebūs. To zaudē vienā mirklī ar šādiem te "slavināšanas sacerējumiem".

19.nov 2021 Atbildēt
Inara Laima

Vai šī ir Ikstena -pēkšņi parādās divdesmit gadus vecāka?

15.nov 2021 Atbildēt
Ilze

Viņa ir šausmīgi nodzērusies. Viņai ir knapi pāri 50 - tie tagad ir labākie sievietes gadi, ja par sevi rūpējas. Vet Ikstena izskatās kā veca 70gadīga bomzene.

15.nov 2021 Atbildēt
Žanis Beks

gruzīnu vīns dara savu....

15.nov 2021 Atbildēt
Roberts atbilde Žanis Beks

Un klēpja sunītis

16.nov 2021 Atbildēt
jānis

tantuks nopietni nolietojies, laiks uz šrotu

16.nov 2021 Atbildēt
NORCA

Ko mes varam gribet no amerikanonkula...Vinam musu svetki pie pakalas,tapat ka viss parejais...Vajag tacu beidzot tautas veletu prezidentu,nevis musu suda deputatu ielikto...Kadi pasi tads prezidents...

15.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

Prezidentu ievēl tauta ievēlot Saeimu.

15.nov 2021 Atbildēt
Dzēsts lietotājs

norca, kāds sakars Levitam ar Ameriku?

15.nov 2021 Atbildēt
manC no laukiem atbilde Dzēsts lietotājs

...domāju, ka Norca bij domājis prezidenta ievēlēšanu tiešās tautas vēlēšanās, nevis apšaubāmu lēmumu pieņemošus cilvēkus deliģēt paust manu gribu... kamēr būs pašreizējā sistēma (visās jomās), tikmēr nevar būt ne runas par kaut ko godīgu... kas tam nepiekrīt, lai atbild uz jautājumu - kāpēc valdībā un pat pie ministrēšanas ir tikuši cilvēki, kuri tur netika ievēlēti, kuri pat tika apzināti izsvītroti no vēlēšanu listēm?... kāda tauta tad tos ir ievēlējusi, cik godīgi tas viss ir?...

15.nov 2021 Atbildēt
Ilze

Goda vārds, jau ZēBē to veco marazmātiķu intrigas. Noračka tak bija baigā vecā Eģīla grūpija, uz Luksemburgu lai tesās un glāsmi smaidīja, kad vecais židels jautājumu vietā izvērsa bezgalīgus monologus, pēc tam pisuļkas rakstīja, ka Levits visiem cels knābjus... kas tad nu? Noračkai tomēr galmā vieta neatradās?

15.nov 2021 Atbildēt
Ausma Plezere

Nav saprotams, kādas tiesības ir atvērt aploksni Norai Ikstenai, ja uz aploksnes skaidri rakstīts Apkalnas kundzei. Man arī gadās, ka manā adresē šad tad ir iemesta citam adresēta vēstule, man pat prātā nenāktu to vērt vaļā. Ja nevaru to atdot vēstules īstenam saņēmējam, tad atgriežu to atpakaļ pastā.

15.nov 2021 Atbildēt
Arnis Riskovs

Grūta dzīve Noriņai - ar Norvēģijas naftas fonda iztērēšanu COVID apkarošanas dēļ izgāzās, tagad mēģina sevi noturēt uzmanības lokā

15.nov 2021 Atbildēt
Imants Lībeks

Mums taču katru dienu iznāk klausīties viņu "apburošās vārdu pērles." Nu, ko var sagaodīt no svesšzemniekiem un viņu padotajiem...kauns, ka Latvija tik zemu ir kritusi...

15.nov 2021 Atbildēt
Andris Vilde

Spoža zvaigzne bija Čaplins. Tur gan humors, gan satīra. Levits tālu no tā. Smejas par viņu arvien biežāk.

16.nov 2021 Atbildēt
Diāna Baltgaile

Vēl nesen Nora dziedāja slavas dziesmas Levitam un fanoja par viņu,bet nu jau noliek viņu zemāku par zemi,kas tad noticis?!?Cilvēks,kurš nekad nekļudās,pēkšņi būs kļūdījies!

15.nov 2021 Atbildēt
Juris Vilkaste

Mūsu negaījums ir viena liela vēstures kļūda , kura paliks atmiņā audzām paaudzēm.

15.nov 2021 Atbildēt
Mara Brige

Aiz pārskatīšanās aizsūtīja melnrakstu. Tad jau Levitam IQ ir pietiekošs, ja ir tikai viena kļūda atrasta.

16.nov 2021 Atbildēt
Linda Lūse

Jā adrese pareiza, tad pasts nav vainojams, ka ērģelniecei Ivetai Apkalnai apsveikumu nosūta uz rakstnieces Noras Ikstens māju. Bet jāteic, ka tik daudz pārpratumu un kļūdu līdz šim nevienam Prezidentam nav bijis.

16.nov 2021 Atbildēt
dzintra

Nu,bet.labi vismaz,ka beidzot vainīgais visās Ikstenas kundzes un naidnicinošo komentētāju likstās ir atrasts.Un tas ir neviens cits,kā valsts prezidents.Vai tad viņš nevarēja personīgi sekot līdzi,lai viņa apsveikumu pasts piegādātu Ikstenas kundzei un lai tajā nefigurētu I.Apkalna,bet pati Ikstena?Lai taču "briesmīgais žīds brauc atpakaļ uz Ameriku",bet,ja nebrauc,lai pieņem Noriņu darbā.Tad zinās gan par Mārtiņiem,gan Jāņiem un Pēteriem un to,kas notika pirms vairāk kā 100 gadiem 11.novembrī.Nora to zin.Nav tā,kā teic Saeimas deputāts Kaimiņš,ka lielākā Latvijas nelaime ir Lembergs.Lielākā,briesmīgākā un visādi citādi šaušalīgākā nelaime ir "Israēla bērns,cionists, Amerikas un vēl septiņu valstu pavalstnieks",turklāt vēl žīds Egils Levits.Palīgā!

16.nov 2021 Atbildēt
Anna Li

Nez, kas tā Nora Ikstena tāda ir? :D

16.nov 2021 Atbildēt
dzintra

Anniņ,nespēlējaties ar uguni!Citādi izies tāpat,kā prezidentam.Kā var nezināt,kas ir Ikstena...

16.nov 2021 Atbildēt
Anita Lusena

Nora Ikstena ir atstājusi neizdzēšami rupjas sievietes tēlu. Vai tas būtu rakstnieces, prozaiķes simbols? Attieksme - rakstīt valsts prezidenta vārdu ar maziem burtiem ir mazākais nožēlojama. Jūtos vīlusies, izskatās, ka riebsies lasīt autores izdevumus.

16.nov 2021 Atbildēt
Oleg Golovcik

Zaaliite bija sapiipeejusies ...zaaliiti...

16.nov 2021 Atbildēt
Anna Janušauska

Tad nu gan Latvijas lielākais notikums!

16.nov 2021 Atbildēt

Komentēt